centru strunjire cnc L400MC

L400MC | L400LMC

Centru strunjire CNC L400MC cu precizie și o rezistență ridicată la așchieri intensive, deformări termice minime, ghidaje rigide și productivitate ridicată.

  • Rezistență asigurată prin adoptarea ghidajelor tip Box pe toate axele
  • Structură de tip mono-bloc pentru o precizie și o rezistență ridicate
  • Șurub cu bile dublu ancorate și pretensionate de înaltă precizie
  • Deformarea termică redusă în arborele principal
  • Cutia de viteze în 2 trepte angrenează arborele principal. (L400MA: Curea)
  • Abore tip Big-bore pentru găurire (seria L400C)
centru strunjire cnc L400A - strunjire intensivă

Batiu rigid monobloc

Centru de strunjire CNC L400MC cu precizie ridicată și rigiditate, batiu structură monobloc înclinat la 45° este proiectat cu o structură pătrată și nervurată tublară. Oferă performanțe excelente în absorbția vibrațiilor și rigiditatea sa ridicată permite prelucrările grele.

batiu structură monobloc înclinat la 45 - centru strunjire cnc L400A

Rezervor ulei integrat

Rezervorul de ulei este integrat în structura batiului monobloc pentru a preveni revărsarea și înfundarea furtunului de alimentare. Este posibil să scoateți șpanul prin partea dreaptă a mașinii, ceea ce îmbunătățește capacitatea de evacuare a șpanului.

Ghidaje

Ghidaje tip Box

Centru de strunjire cnc L400MC este integrat cu ghidaje tip Box pentru o mai bună capacitate de deplasare. Box Guideways prezintă performanțe excelente în compensarea vibrațiilor cauzate de așchierile grele.

centru strunjire cnc L400A - ghidaje tip box

Șurub cu bilă cu ancorare dublă

Șurubul cu bilă pretensionat reduce deformarea termică și consolidează în continuare rigiditatea prin dublă ancorare.
În plus, cuplarea șuruburilor cu bile și servomotorele extrem de fiabile sunt conectate prin cuplaje cu plăci metalice, pentru a evita ruperea cuplajului și jocul.

Arbore principal

Arbore specializat în așchiere rapidă și dură și operații de frezare

Arbore principal seria L400

Design termo-simetric cu o placă de izolare termică specială care blochează încălzește și menține o precizie ridicată în timpul operațiilor lungi și continue. Pentru stabilitate în avans chiar și în timpul așchierilor grele, se adoptă o combinație de rulmenți cu role duble cilindrici P4 și unghiulară. Dispozitivul de blocare dublă separă lagărul arborelui pentru a preveni o scădere a pretensionării lagărului axului în timpul așchierilor intensive.

Arbore tip angrenaj

O metodă de acționare cutie cu 2 viteze este aplicată în interiorul arborelui principal, standard, la modelele fără turelă moară. Oferă un cuplu puternic la viteze mici și rotație stabilă la viteze mari.

Arbore tip curea

Centre-le strunjire cnc L400A echipate cu turelă (turelă BMT) sunt acționate prin metoda fără angrenaje, reducând astfel zgomotul și asigurând o finisare remarcabilă a suprafeței. Dacă este nevoie de controlul de conturare, selectați arbore tip curea (fără angrenaje).

Controlul axei C (tip „M”)

Axa-C este capabilă să controleze 0,001° când se aplică turela de frezare. Capacitatea de prelucrare a mașinii este mărită prin strunjire și frezare.

Păpușă mobilă integrată

Păpușa mobilă la centru de strunjire CNC L400A asigură o precizie ridicată chiar și în timpul așchierilor grele cu repere lungi și poate fi controlat automat CN sau manual.

centru strunjire cnc L400A - păpușă mobilă integrată

Arbore secundar

Când nu este posibilă prelucrarea reperelor lungi cu păpușa mobilă, se poate utiliza un al 2-lea universal pentru a asigura prelucrarea stabilă cu precizie.

Turela

Turela Servo

Turela la centre-le de strunjire L400A este acționată cu servo motor AC de înaltă performanță, îmbunătățind fiabilitatea prelucrării. Cuplajul din 3 piese prezintă performanțe excelente în indexare. Strângerea puternică a sculei hidraulice reducere vibrația vârfului sculei cauzată de sarcină.

Turelă acționată cu servomotor

Turela de răcire de înaltă presiune de 20 bari (290 psi) este proiectată pentru a utiliza 20 de bari (290 psi) lichid de răcire de înaltă presiune și prezintă performanțe optime la prelucrarea materialelor dificil de tăiat.

Turelă frezare BMT75

Turela BMT (asigură scula cu patru șuruburi și cheie pe suprafața de montare a sculei) face posibilă fixarea puternică a sculei, asigurând o fiabilitate ridicată în rigiditate și precizie.

Port scule frezare

Capacitatea de prelucrare a crescut odată cu adăugarea suportului sculei de cap de frezare drept, care poate prelucra repere din lateral și a suportului sculei de cap de frezare unghiular, care poate realiza diverse operațiuni.

Centre-le de strunjire L400A pot prelucra repere cu valoare adăugată ridicată utilizând o varietate de scule rotative. Există un suport multiplu pentru atașarea unei game de scule rotative excentrice fără deplasare suplimentară pe axă, care poate realiza întregul proces pe o singură mașină CNC.

Alte dotări

Q-Setter automat

Sculele de așchiere sunt calibrate rapid și precis, cu adăugarea unui setor q. Fiecare vârf de sculă este atins de un palpator folosind un senzor care introduce automat poziția.

Riglă optică liniară

Riglă optică liniară mărește precizia de poziționare și reduc deformările termice, asigurând astfel o piesă finită mai precisă.

Palpator

Valorile coordonatelor reperelor pot fi setate automat folosind o sondă opțională, palpator.

Specificații Tehnice L400MC

Diametru Max. [mm]560
Lungimea Max. [mm]1,180
Arbore principal [tip antrenare]Cutie viteze
Diametru universal [inch/mm]15″/381
Viteza arbore principal [rot/min]2,000
Putere Motor [kW]37/30
Cuplu Arbore [Nm]3,073/2,490
Curse (X,Y) [mm]320/1,200
Curse rapide [m/min]20/25
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/63
Viteza arbore frezare [rot/min]4,000

Specificații Tehnice L400LMC

Diametru Max. [mm]560
Lungimea Max. [mm]2,100
Arbore principal [tip antrenare]Cutie viteze
Diametru universal [inch/mm]15″/381
Viteza arbore principal [rot/min]2,000
Putere Motor [kW]37/30
Cuplu Arbore [Nm]3,073/2,490
Curse (X,Y) [mm]320/2,200
Curse rapide [m/min]20/20
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/63
Viteza arbore frezare [rot/min]4,000

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe