Centre prelucrare CNC 5-axe

Ofertele de centre prelucrare CNC 5-axe ale Hyundai-WIA sunt remarcabil de diverse, de la centre uzuale de frezare la o mașină de conturat cu cinci axe, cu modele multifuncționale, strunjire dură, fabricarea matriței și aplicații de producție între ele.

Hi-MOLD550/5A

Centre prelucrare CNC 5-axe Hi-MOLD550/5A

Centre prelucrare CNC 5-axe Hi-MOLD550/5A pentru prelucrarea matrițelor de înaltă calitate, cu structură stabilă și arbore principal integrat. Centrele de prelucrare verticală Seria Hi-MOLD/5A, proiectat de Hyundai WIA, cu ani de experiență și tehnologie de ultimă oră, asigură cerințele de performanță ale industriei matrițelor.

Hi-MOLD750/5A

Centre prelucrare CNC 5-axe Hi-MOLD750/5A

Centru vertical 5-axe Hi-MOLD750/5A pentru prelucrarea matrițelor de înaltă calitate, cu structură stabilă și arbore principal integrat.De asemenea, poate oferi așchiere puternică rigidă și prelucrare de înaltă precizie datorită absorbției excelente a vibrațiilor.

XF6300

Centre prelucrare CNC 5-axe XF6300

XF6300 este un centru de prelucrare de tip vertical cu 5 axe proiectat de centrul european de cercetare și dezvoltare din Germania. XF6300 îndeplinește toate criteriile pe care le necesită mașina-unealtă, cum ar fi viteză mare, precizie simultană pe 5 axe, rigiditate ridicată, confort pentru utilizator și așa mai departe.

XF2000/i

Centre prelucrare CNC 5-axe XF2000/i

Noul XF2000, centru de prelucrare verticală în 5 axe simultan, de înaltă precizie de la Hyundai WIA, este proiectat pentru prelucare repere, din domeniul medical, automotive sau aerospațial. XF2000 produce componente de dimensiuni mici utilizate în aplicații medicale care trebuie să respecte toleranțe stricte pentru a se conforma standardelor de producție medicală.

XF8500

Centre prelucrare CNC 5-axe XF8500

Centre prelucrare CNC 5-axe XF8500 cu funcția convenabilă de procesare a SIEMENS NC, SHOP MILL este furnizată ca standard, care permite verificarea programului utilizând un ecran mare atunci când implementați simularea 3D și îmbunătățește și mai mult capacitățile de implementare a programului.

KF3500/5A

Centre prelucrare CNC 5-axe KF3500/5A

Centru vertical 5 axe KF3500 / 5A este rezultatul experienței acumulate și a noii tehnologii Hyundai-Wia, care oferă performanțe optime în prelucrarea formelor complexe. De asemenea, are o precizie și o durabilitate excepțională pentru prelucrarea în 5 axe, cu pierderi de putere mai mici chiar și la viteze mari de prelucrare.

Resurse Linkuri Externe