centru prelucrare matrie Hi-MOLD

Hi-MOLD450 | Hi-MOLD560

Centru prelucrare matrite Hi-MOLD 450 oferă o rigiditatea crescută și mai puțină căldura generată păstrează precizia și repetabilitatea în prelucrare prin așchiere. Aceast centru de prelucrare matrițe este ideal pentru matrițe de injecție, turnare sub presiune, injecție mase plastice, ștanțe debitare sau modelare.

centru prelucrare matrite Hi-MOLD
  • Centru de prelucrare de tip punte foarte fiabil
  • Arbore principal foarte precis cu rulmenți unghiulari
  • Motor integrat în arborele principal cu viteză ultra-mare (40.000 rpm) pentru finisare de suprafață de cea mai înaltă calitate (opțional)
  • Masă încorporată pe 5 axe pentru a satisface diverse nevoi de prelucrare (Hi-MOLD560 / 5A)
  • Pachetul de matrițe Hyundai WIA oferă o prelucrare optimă a reperelor
  • Cel mai recent control SIEMENS 828D echipat cu aplicații și funcții de prelucrare de top

Structură

Structura coloanei de tip perete

centru prelucrare matrite Hi-MOLD cadru de tip perete

Centru de prelucrare matrite Hi-MOLD este construite pe un cadru de tip perete. Cel mai mare beneficiu al centrului de prelucrare de tip punte este creșterea rigidității și scăderea generării de căldură. Prin urmare, păstrează precizia și repetabilitatea la cele mai înalte niveluri.

Ghidaje

Ghidaje Liniare rigide

Fiecare axă a modelului Hi-MOLD450 / 560 prezintă ghidaje optimizate pentru model. Pentru a permite mișcarea flexibilă a axei, ghidajele de tip liniare cu bile pe axa-X și axa-Y, precum și ghidajele cu role pe axa-Z au fost implementate în cadrul capului. Acest lucru face ca axa să se deplaseze foarte repede, reducând enorm timpul de relanti.

Șurub cu bile

Centru prelucrare matrite Hi-MOLD are toate axele acționate de șuruburi cu bilă de înaltă precizie. Acest lucru oferă poziționare și repetabilitate remarcabile, practic fără deformare termică. Toate șuruburile cu bile sunt conectate direct la motoarele, pentru a elimina reacțiile adverse.

Arbore principal

Motor integrat

Centru prelucrare matrite Hi-MOLD are motorul integrat în arborele principal de maxim 40,000 rot/min reducând vibrațiile transmise sculei. Permite performanțe excelente de prelucrare pentru matrițe și repere de înaltă precizie.

Racire arbore

Sistemul de răcire a arborelui reduce deformarea termică care are loc în timpul prelucrărilor prelungite și oferă o precizie continuă pe baza stabilității termice.

Lichid de răcire prin arbore (20/30/70 bar)

Lichid de răcire prin arborele principal este extrem de util la găurirea alezajelor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculelor, reducând în același timp durata ciclului. Calitatea îmbunătățită a articulației rotative previn scurgerile de ulei.

Magazie scule

ATC de mare viteză

centru prelucrare matrite Hi-MOLD magazie scule
ATC de mare viteză

Magazie

Magazia de scule conține 24 de scule standard. Datorită selecției mai largi de instrumente și a metodei de selectare aleatorie a sculelor și timpul de schimbare s-a îmbunătățit radical.

Portscule HSK

Arborele HSK oferă cele mai rapide rate de așchiere, cea mai mare precizie și rigiditate. Garantează stabilitate la viteză mare, ceea ce este excelent pentru industria matrițelor.

Comandă numerică

Comanda numerică SINUMERIK 840D sl este considerat, pe bună dreptate, un reper pentru CNC-urile premium. Performanța maximă și flexibilitatea inegalabile sunt fundamentale pentru aproape orice concept de mașină-unealtă CNC.

Specificații TehniceHi-MOLD450

Dimensiune Masă [mm]850×500
Capacitate incarcare [kg]300
Arbore principal [tip]Motor Integrat
Portscula [tip]HSK-A63
Viteza arbore principal [r/min]24,000
Putere Motor [kW]33/25
Cuplu Arbore [Nm]96/72.5
Curse (X,Y,Z) mm600(+350 ATC)
/450/450
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]50/50/50
Ghidaje [tip]Liniare
Număr de scule24
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]5.5
centru prelucrare matrite Hi-MOLD 560

Specificații TehniceHi-MOLD560

Dimensiune Masă [mm]1,250×600
Capacitate incarcare [kg]800
Arbore principal [tip]Motor Integrat
Portscula [tip]HSK-A63
Viteza arbore principal [r/min]24,000
Putere Motor [kW]33/25
Cuplu Arbore [Nm]96/72.5
Curse (X,Y,Z) mm1,000(+350 ATC)
/560/450
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]50/50/50
Ghidaje [tip]Liniare
Număr de scule24
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]5.5

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe