Strung CNC SE2600

SE2600 | SE2600M

Seria de strunguri CNC SE2600 de la Hyundai-WIA oferă o gamă de prelucrare de până la Ø10″ de calitate și rigide pe toată durata vieții de fabricație.

  • Structură de pat dintr-o singură bucată înclinată la 30°, cu rigiditate ridicată
  • Asigurată rigiditate ridicată aplicarea ghidajului cu role pe toate axele (axa X/Z: 30/30 m/min)
  • Turelă servo de mare rigiditate și viteză mare (lățimea discului extins)
  • Confort îmbunătățit pentru utilizator prin aplicarea celui mai recent controler FANUC
  • Design ergonomic pentru acces comod la mandrină și unealtă

Batiu rigid monobloc

bed

Analiza structurală a fost aplicată pentru proiectarea strungurilor CNC SE2600 pentru a crește corpul stâlpului sculei și a reduce înălțimea mașinii, astfel încât să mențină rigiditatea dinamică a patului chiar și în timpul prelucrării de mare viteză. În plus, panta patului din seria SE este înclinată la 30 de grade pentru a asigura o prelucrare mai stabilă.

SE2200 CNC lathes - bed structure

Ghidaje

Ghidaje liniare cu role de mare viteză

Ghidajele liniare cu role sunt aplicate pe strungurile CNC SE2600 pentru a reduce timpul de netăiere și pentru a aduce o rigiditate ridicată.

SE2200 CNC lathes - guideways

Arbore principal

Specializată în așchierea de mare viteză și degroșare

Axul principal de 10” este proiectat pentru prelucrare de mare viteză prin aplicarea de rulmenți cu bile cu două și trei rânduri în față și, respectiv, în spate. În plus, fusurile principale sunt proiectate pentru a se potrivi cu structura rigidă a arborelui, combinând rulmentul cu role cu două rânduri și rulmentul cu contact unghiular, care oferă performanțe excelente pentru tăierea grea.

SE2200 CNC lathes - spindle

Mai mult, am aplicat cureaua ribstar pentru a minimiza alunecarea și zgomotul curelei în timpul procesării, iar această îmbunătățire a îmbunătățit performanța lucrării și a sporit stabilitatea procesării prin minimizarea daunelor lagărului cauzate de afluxul de ulei.re specializată în tăiere rapidă și tare operatii de frezare.

Specializată în operațiuni rapide și dure de așchiere

Performanța de procesare este îmbunătățită prin aplicarea curelei Ribstar pentru a minimiza zgomotul și problemele de alunecare a curelei. Arborele este proiectat ca o structură de labirint pentru a reduce posibilele daune ale rulmentului cauzate de lichidul de răcire și pentru a îmbunătăți stabilitatea prelucrarii.

chuck

Controlul axei C

Axa C a seriei SE poate fi controlată la 0,001°, ceea ce face posibilă procesarea diferitelor forme.

Păpușă mobilă

Păpușă mobilă acționată hidraulic cu control numeric al poziției (pentru strunguri standard de tip „L”).

tailstock

Servo Turelă

Turela din seria SE este aplicată cu servomotor AC de înaltă performanță, îmbunătățind fiabilitatea prelucrarii. Cuplajul din 3 piese prezintă performanțe excelente la indexare. Prindere hidraulică puternică a sculei minimizează abaterea vârfului sculei cauzată de sarcină.

SE2200 CNC lathes - turret

Portscule pentru scule de frezare

Capacitatea de prelucrare a crescut odată cu adăugarea unui suport de scule pentru cap de frezat drept.

Lichid de răcire de înaltă presiune de 70 bar

Tureta este proiectată pentru a utiliza lichid de răcire de înaltă presiune de 70 bar și prezintă performanțe optime la prelucrarea materialului greu de tăiat.

Turelă BMT45 (turelă de frezare)

Turela BMT fixează scula cu patru șuruburi și cheie pe suprafața de montare a sculei a turelei, făcând posibilă fixarea puternică a sculei, asigurând o fiabilitate ridicată în rigiditate și precizie.

Mill Turret

Control numeric FANUC 0i Plus

Controlul numeric FANUC 0i-F Plus oferă o soluție simplă, optimizată din punct de vedere al costurilor pentru majoritatea aplicațiilor generale de procesare. Gata de utilizare, se mândrește cu hardware de ultimă generație și cu un pachet software standard complet pentru majoritatea proceselor de strunjire și frezare.

NC SE2200 CNC lathes

Caracteristicile de personalizare sunt deja incluse și oferă o modalitate ușoară de a crea ecrane HMI adaptate aplicației. Seria 0i-F Plus este, de asemenea, pe deplin compatibilă cu CNC-urile FANuC 0 și 0i mai vechi și are aceeași programare ca și controalele FANuC mai avansate. Avantajul este că programele existente pot fi utilizate imediat și că pot fi dezvoltate programe noi. Oferind performanța ridicată oferită de tehnologia servo FANUC, acest CN oferă același confort ușor de utilizat pe toată gama.

Funcții suplimentare

Q-Setter automat

Uneltele de tăiere sunt calibrate rapid și precis, cu adăugarea de setare aq (mini senzor de palpație). Fiecare vârf de sculă este atins manual folosind un senzor care intră automat în poziție.

Q-Setter

Rigle optice liniare

Riglele optice liniare măresc precizia de poziționare și reduc distorsiunile cauzate de deformarea termică, asigurând astfel o piesă finită mai precisă.

Linear optical rulers

Specificații tehnice SE2600

Max Turning Dia [mm]460
Max Turning Length [mm]660
Driving Method [tip antrenare]Belt
Chuck Size [inch/mm]10″/254
Spindle RPM [rot/min]3,500
Spindle Output [kW]18.5/11
Spindle Torque [Nm]470.9/286.4
Travel (X,Y) [mm]265/680
Rapid Travel [m/min]30/30
Slide Type [tip]LM
No. of Tools10
Tool Size [mm]25/40
Milling Tool Speed [rot/min]

Specificații tehnice SE2600M

Max Turning Dia [mm]380
Max Turning Length [mm]610
Driving Method [tip antrenare]Belt
Chuck Size [inch/mm]10″/254
Spindle RPM [rot/min]3,500
Spindle Output [kW]18.5/11
Spindle Torque [Nm]470.9/286.4
Travel (X,Y) [mm]265/680
Rapid Travel [m/min]30/30
Slide Type [tip]LM
No. of Tools12
Tool Size [mm]25/40
Milling Tool Speed [rot/min]6,000

Similar Products

Resource External Links