Centru Orizontal CNC KH1000

KH1000

Centru orizontal CNC KH1000 cu coloană mobilă pe axa-Z termo-prietenos și precizie și repetabilitate la regimuri intensive de așchiere.

centru orizontal cnc KH1000
  • Cea mai mare zonă de lucru din clasa sa, cu o dimensiune maximă de procesare de 1.900 (74,8 ″) și 1.500 mm (59 ″) înălțime
  • Sunt disponibile fusuri cu cuplu mare de 8.000 și 4.500 rpm
  • Arbore cu 2 trepte Big Plus # 50
  • Sistem de răcire a uleiului de arbore pentru o precizie ridicată
  • Schimbător automat de paleți tip navetă
  • Ghiduri de cutie pe toate axele pentru o rigiditate superioară
  • Ghidaj pentru cutia axei Y cu 8 contacte frontale
  • Coloană special concepută care minimizează deplasarea termică

Structură

Batiu profil „T” inversat

Batiul este proiectat ca o structură inversă „T” unde înălțimea și grosimea suficientă oferă rigiditate ridicată.

Structură coloană mobilă

Axa-Z a mașinii este proiectată tip coloană mobilă pentru a preveni deformarea mesei. Structura coloanei mobile crește rigiditatea și reduce generarea în exces de căldură. Prin urmare, prezintă o performanță excelentă în tăierea grele, unde precizia și repetabilitatea sunt menținute.

Ghidaje

Centru orizontal CNC KH1000 este echipat cu ghidaje tip Box pentru a permite distribuirea uniformă a forței sale de alimentare către fiecare cale de alunecare. Cu o rigiditate excelentă, o structură de alimentare stabilă și o glisare de ghidare a cutiei mărită, oferind astfel o performanță excelentă de așchiere grea.

Ghidaje cu pernă de aer

Prin aplicarea ghidajelor cu pernă de aer, sarcina pe cursele axei X / Z este redusă. Prin urmare, poziționarea și precizia repetabilității pot fi menținute pentru o lungă perioadă de timp.

Ghidaje cu 10 fețe de contact pe axa-Y

Masa de lucru este susținută de ghidajele tip Box cu 10 fețe de contact. Aceasta permite o sarcină maximă de 2.000 kg fără a deforma masa de lucru.

Arbore principal

Arbore cu cutie de viteze

Centru orizontal CNC KH1000 este proiectat cu un arbore cu 2 trepte de viteză (arbore cu 3 trepte de viteză: opțional), care oferă un cuplu ridicat la turații reduse și stabilitate la turații mari. Motorul axului AC cu max. putere de 26 kW (35 CP) și max. viteza de 8.000 rpm este potrivită pentru așchieri grele și prelucrări de mare viteză. Sistemul de răcire a arborelui este proiectat pentru a compensa deformarea termică.

centru orizontal cnc KH1000 - angrenaj cutie vitezp 2-3 trepte

Motor integrat

Prin utilizarea rulmenților unghiulari cu clasă ultra-precizie, se obține o accelerație / decelerare rapidă a arborelui principal. Capul arborelui este proiectat pentru a reduce deformarea termică, făcând posibilă menținerea unei precizii ridicate.

Racire arbore

Sistemul de răcire a arborelui reduce deformarea termică care are loc în timpul prelucrărilor prelungite și oferă o precizie continuă pe baza stabilității termice.

Lichid de răcire prin arbore (20/30/70 bar)

Lichid de răcire prin arborele principal este extrem de util la găurirea alezajelor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculelor, reducând în același timp durata ciclului. Calitatea îmbunătățită a articulației rotative previn scurgerile de ulei.

Dirijare lichid de răcire

8 duze de pe arbore îmbunătățesc precizia oferind lichid de răcire pe zona de prelucrare cu direcția reglabilă.

centru orizontal cnc KH1000 - sistem de răcire prin arbore

Paletare tip APC

Centru orizontal CNC KH1000 este echipat standard cu o paletă tip APC (Automatic Pallet Changer). Paletul poate fi rotit în stația de încărcare pentru o încărcare / descărcare rapidă și ușoară a reperelor prelucrate.

centru orizontal cnc KH80G - sistem paletare dublă automată

Sistem curățire cu aer

În timpul ciclului de schimbare a paleților, explozii puternice de aer din conurile conice de pe masa mașinii ajută la îndepărtarea așchilor pentru a oferi o suprafață curată pentru localizarea paletului. Acest lucru asigură o precizie ridicată a poziționării paletului și garantează o rigiditate optimă.

Magazie scule

Centru orizontal CNC KH1000 oferă diverse magazii de scule care extind gama de prelucrare de la 40 până la 120 scule (opțional). De asemenea, metoda de selectare a sculelor cu adresă fixă și 2 tipuri de cicluri ATC pentru sculele grele și cele standard sporesc confortul de operare.

centru orizontal cnc KH1000 - magazie scule generoasă

Specificații Tehnice KH1000

Dimensiune Masă [mm]1,000×1,000
Capacitate incarcare [kg]2 – 3,000
Arbore principal [tip]Cutie Viteză
Portscula [tip]BBT50
Viteza arbore principal [r/min]8,000
Putere Motor [kW]26/22
Cuplu Arbore [Nm]807/686
Curse (X,Y,Z) mm2,100/1,350/1,400
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]20/20/20
Ghidaje [tip]Box
Număr de scule60
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]16.7

Video prelucrare KH1000

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe