Centru de prelucrare vertical KF5200D

KF4300D | KF5200D

Centru de prelucrare vertical de tip coloană

Centru de prelucrare vertical de tip coloană cu viteză mare și spațiu de lucru mare.
Centrul de prelucrare verticală KF-D, proiectat de Hyundai WIA cu ani de experiență și tehnologie de ultimă oră, este un centru de prelucrare de tip coloană, echipat cu masă dublă pentru a maximiza productivitatea.

  • Mese duble pentru o productivitate sporită
  • Prelucrare de înaltă precizie prin calitate îmbunătățită a arborelui (max. 15.000 rpm ax direct)
  • Ghidaj LM tip role de mare viteză în toate axele (Rapid Traverse Rate: 42 m/min)
  • 42 Aplicație de revistă de tip ridicare a sculelor care nu necesită dispozitiv automat de încărcare a sculei
  • Confort îmbunătățit pentru utilizator prin aplicarea celui mai recent controler FANUC

Centru de prelucrare vertical de tip coloană

Analiza structurală optimă

Seria KF-D este proiectată pentru a avea o structură optimă prin analiza structurală unică a Hyundai WIA. În special, îmbunătățirea rigidității patului și coloanei face o performanță excelentă chiar și la tăierea grele.

Coloană în mișcare

Seria KF-D este proiectată cu o coloană mobilă pentru a maximiza productivitatea mesei duble încorporate. În plus, datorită măririi lățimii coloanei și structurii coloanei cu comportamentul termic simetric, deplasarea căldurii este redusă la minimum și precizia de prelucrare este crescută.

Deformări termice minime

Pentru a preveni deformările termice de la lichidul de răcire la temperatură înaltă, se aplică husa pentru patul de prevenire a scurgerilor de lichid de răcire. Acest lucru poate oferi o precizie stabilă de prelucrare chiar și în timpul orelor lungi de lucru.

Ghidaje

Ghidaj cu role LM de mare viteză

Prin aplicarea unei structuri de ghidare cu role LM cu viteză mare și rigiditate, se realizează o viteză de deplasare rapidă de 42 m/min pe baza tuturor axelor.

Șurub cu bile

Șurubul cu bile pretensionat minimizează dilatarea și contracția în funcție de căldură și întărește și mai mult rigiditatea prin metoda suportului dublu de ancorare.

șurub cu bile pentru ghidaje precise centre frezare seria FD

Arbore principal

Performanță excelentă de prelucrare cu ax de înaltă precizie

Arbore cu acționare directă (DD)

Motorul axului este conectat direct la axul principal printr-un cuplaj de mare viteză și precizie. Accesul/decelerația rapidă a arborelui se realizează fără joc. De asemenea, cuplajul minimizează vibrațiile și transferul de căldură de la motor, prevenind deplasarea termică.

Răcirea axului

Sistemul de răcire a arborelui minimizează deplasarea termică care poate avea loc în timpul operațiunilor de prelucrare îndelungate și oferă o precizie continuă bazată pe stabilitatea termică.

Lichid de răcire prin ax (20/30/70 bar) [Opțiune]

Lichidul de răcire prin ax este extrem de util atunci când se forează găuri adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculei, în timp ce scade timpul ciclului. Previne scurgerile de ulei prin aplicarea de îmbinări rotative de înaltă calitate

Ax de contact dublu

Sistemul de ax Big Plus (BBT40) asigură un contact dublu între fața axului și fața flanșei suportului de scule.

Suport scule HSK

Suportul de scule HSK este ajustat pentru o poziționare precisă cu mai puțină expansiune în conicitatea axului în timpul rotației la viteză mare. Acest lucru asigură un nivel excelent de precizie pentru prelucrarea matrițelor.

ATC & Paleta

Magazie tip pick-up

Dispozitivul automat de încărcare a sculelor cu magazie de tip pick-up inutil realizează cel mai bun timp de schimbare a sculei (cip la cip) de 3,9 secunde și o întreținere excelentă. Eliminarea așchiilor este îmbunătățită prin direcția de eliminare sub scule.

Masă dublă paletabilă

Productivitatea ridicată este atinsă de masa duală care permite lucrătorilor să configureze o nouă piesă de prelucrat în timp ce mașina este procesată. În special, masa rotativă este proiectată pentru o poziționare mai simplă de către știftul de locație datorită aplicării metodelor hidraulice.

Specificații tehnice KF5200D

Table Size [mm]2 – 860×570
Max. Load Capacity [kg]2 – 350
Spindle Driving MethodDirect
Spindle TaperBBT40
Spindle RPM [r/min]8,000
Spindle Power [kW]25/15
Spindle Torque [Nm]159/95.5
Travel(X/Y/Z) mm760/520/570
Rapid Feed Rate(X/Y/Z) [m/min]42/42/42
Slide TypeLM
No. of Tools42
Tool Change Time (Chip To Chip) [sec]3.9

Similar Products

Resources / External Links