Centre strunjire KL-LY cu axa Y

KL7000LY | KL8000LY

Centre de strunjire CNC seria KL-LY cu rigiditate mare, capacitate mare de prelucrare, și funcții de prelucrare cu axa Y.

Centre strunjire KL-LY cu axa Y
  • Operațiune multi-tasking cu turelă BMT85 cu axa Y de tip pană
  • Rigiditatea batiului a crescut cu 25% comparativ cu batiul de tip înclinat
  • Cutie de viteze în 3 trepte angrenat cu arborele principal (KL8000LY: 2 trepte)
  • Deformare termică minimă a arborelui principal
  • Rigiditate asigurată prin ghidaje de tip Box pe toate axele
  • Structură proiectată pentru prelucrarea arborilor lungi și a reperelor tubulare cu lungimea maximă de strunjire de 3.250 mm (128″).

Suprafață mare de prelucrare

Centre-le strunjire din seria KL-LY, KL7000 / 8000LY, are cea mai mare zonă de prelucrare din clasa sa, mărind dimensiunea reperelor care pot fi prelucrate.

Centre strunjire KL-LY cu cea mai mare zonă de prelucrare din clasa sa

Structură de batiu plat cu rigiditate ridicată

Structură de batiu plat cu rigiditate ridicată

Centrele de strunjire KL7000 / 8000LY sunt proiectate cu o analiză unică a structurii oferită doar de Hyundai-Wia în structura batiului plat spre deosebire de batiul înclinat uzual, rezultând îmbunătățiri ale capacității de prelucare puternică și grea.

Ghidaje

Ghidaje tip Box

Seria de centre de strunjire KL-LY este specializată în prelucrarea reperelor mari, are ghidaje tip Box pe toate axele și arborele principal antrenat printr-o cutie de viteze. Seria demonstrează performanțe de neegalat în așchierile grele.

Șurub cu bile

Cursele rapide sunt stabilizate prin fixarea ambelor capete ale șurubului cu bilă prin metoda dublă ancorată. În special, un șurub cu bile cu diametru mare, cu o pretensionare adecvată, întărește rigiditatea și reduce deformarea termică.

Arbore ideal pentru prelucrări grele

Pentru a obține stabilitate chiar și în timpul așchierilor grele, arborele este proiectat cu o combinație de rulmenți cu role duble cilindrice de nivel P4 și lagăre unghiulare.

Arbore ideal pentru prelucrări grele

Arborele principal este angrenat printr-o cutie de viteze cu cuplu ridicat care prezintă rigiditate la așchieri grele. În plus, nervurile de disipare a căldurii și radiatorul sunt atașate în partea din față / spate, făcând eliminarea termică mai rapidă.

Control Axa-C

Axa-C la centre-le de strunjire KL-LY este capabilă să controleze 0,001 ° când se aplică turela de frezare. Capacitatea de prelucrare este consolidată cu operațiile de strunjire și frezare.

Arbore cu alezaj mare (KL8000LY)

Arbore cu alezaj mare (KL8000LY)

Alezajul maxim al arborelui Ø320mm prezintă performanțe excelente în prelucrare piese cilindrice mari pentru industria petrolului și gazelor.

Sistem prindere pneumatic

Un design cu universal dublu (opțional) – unul la fiecare capăt al arborelui – oferă un suport superior al piesei de prelucrat, cum ar fi arbori lungi sau țevi, tuburi.

Sistem prindere pneumatic universal

Servo Turelă

Turela BMT85

Turela mare BMT cu 12 stații permite KL7000 / 8000LY să efectueze operații de frezare de înaltă precizie într-o singură prindere. Ea este acționată de un servomotor cu cuplu ridicat, cu un timp de indexare de 0,3 secunde în ambele direcții.

centre strunjire KL-LY cu servo turelă BMT85

Portscule pentru frezare

Capacitățile de prelucrare au fost mărite cu adăugarea unui cap de frezare drept, care poate îndepărta materialul din partea laterală a piesei de prelucrat, și a unui cap de frezare unghiular, care poate efectua diverse operații.

Axa-Y

Structură axa Y tip pană

centre strunjire KL-LY cu funcție Y de tip pană

Centre-le de strunjire KL-LY sunt proiectate cu o axă Y tip pană care este transferată prin funcționarea simultană a axei Ys și a axei X. în plus, rigiditatea excelentă face posibilă obținerea unei calități superbe la prelucrarea unei tăieri grele.

Centre-le de strunjire KL-LY sunt proiectate cu o axă Y tip pană

Păpușă mobilă integrată (programabilă)

Păpușa încorporată asigură o precizie ridicată chiar și în timpul așchierii grele și poate fi controlat automat sau manual.

Păpușă mobilă integrată (programabilă)

Linetă

Lineta fixă opțională crește rigiditatea și reduce vibrațiile

Pentru repere lungi, cum ar fi arborii, lineta fixă opțională crește rigiditatea și reduce vibrațiile. Când se utilizează universalul hidraulic programabil furnizat opțional, poziția linetei poate fi ajustată în funcție de lungimea reperului utilizând știfturi de aliniere conectate la turelă. Acest lucru sporește eficiența operațiunii de prelucrare.

Funcții opționale

Q-Setter automat

Sculele de așchiere sunt calibrate rapid și precis, cu adăugarea unui setor q (senzor mini palpator). Fiecare vârf de sculă este atins manual folosind un senzor care introduce automat poziția.
※ (KL8000LY: Q-Setter manual)

Q-Setter automat

Rigle optice liniare/ Opțional

Riglele optice liniare măresc precizia de poziționare și reduc distorsiunile cauzate de deformarea termică, asigurând astfel o piesă finită mai precisă.

Riglele optice liniare măresc precizia de poziționare

Prindere dublă Universal/ Opțional

Opțiunea unui al 2-lea universal la centre-le de strunjire KL-LY permite prelucrarea reperelor lungi, cum ar fi arbori lungi sau țevi, piese tubulare cu o stabilitate mai bună. Alezajul mare al arborelui principal permite prelucrarea tubulară pentru repere lungi. Ideal pentru industria energetică și petrolieră.
※ (KL8000LY)

Specificații Tehnice KL7000LY

Diametru Max. [mm]920
Lungimea Max. [mm]3,250
Arbore principal [tip antrenare]Angrenaj
Diametru universal [inch/mm]24″/609,6
Viteza arbore principal [rot/min]1,500
Putere Motor [kW]45/37
Cuplu Arbore [Nm]6,928/5,700
Curse (X/Y/Z) [mm]500/220/3,280
Curse rapide (X/Y/Z) [mm]12/10/12
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/80
Viteză arbore frezare [rot/min]3,000

Specificații Tehnice KL8000LY

Diametru Max. [mm]920
Lungimea Max. [mm]3,250
Arbore principal [tip antrenare]Angrenaj
Diametru universal [inch/mm]32″/812,8
Viteza arbore principal [rot/min]700
Putere Motor [kW]45/37
Cuplu Arbore [Nm]6,928/5,700
Curse (X/Y/Z) [mm]500/220/3,280
Curse rapide (X/Y/Z) [mm]12/10/12
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/80
Viteză arbore frezare [rot/min]3,000

Video prelucrare arbore lung cu KL8000LY

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe