Strung vertical CNC LV4500

LV4500R/L | LV4500RM/LM

Centru de strunjire verticală proiectat pentru automatizare flexibilă, și productivitate. Centrul de strunjire CNC Seria LV4500/8500, proiectat de Hyundai WIA cu ani de experiență și cea mai recentă tehnologie, este conceput pentru a maximiza productivitatea prin viteză mare și performanță precisă.

Vertical CNC lathe LV4500
Vertical CNC lathe LV4500
  • Structura „Dreapta” și „Stânga” pentru construcția practică de automatizare
  • Strungul vertical cnc LV8500 are o structură stabilă a arborelui cu o capacitate excelentă de tăiere pentru sarcini grele
  • Sistem de prindere cu presiune în 2 trepte (Op.)
  • turelă BMT aplicată pentru tăiere grea (modele cu turelă Mill)
  • Proiectat pentru eliminarea optimă a așchiilor

Design structural

Structură de înaltă precizie

Seria LV4500 constă din configurația mașinii din stânga și din dreapta, permițând opțiuni de automatizare mai eficiente. Dispozitivele de ulei și aer sunt amplasate în fața mașinii pentru reparații și întreținere ușoare.

Vertical CNC lathe LV4500 - mirror setup

Structura de operare frontală

Sursa de alimentare, dispozitivul hidraulic și dispozitivul de lubrifiere sunt toate proiectate pentru a fi accesate din față, ceea ce duce la confortul utilizatorului.

Ghidaje

Ghidaj cu role LM

Prin aplicarea unei structuri de ghidare cu role LM cu viteză și rigiditate ridicate, se realizează o viteză de deplasare rapidă de 24 m/min pe baza tuturor axelor.

Șurub cu bile

Șurubul cu bile pretensionat minimizează dilatarea și contracția în funcție de căldură și întărește și mai mult rigiditatea prin metoda suportului dublu de ancorare.

Batiu

Structură în trepte

Pentru strungul vertical LV4500 mișcarea principală a coloanei este reglată în trepte astfel încât sarcina generată în față în timpul operațiunilor de prelucrare să fie redusă la minimum. De asemenea, prin optimizarea greutății coloanei, stabilitatea furajului este îmbunătățită.

Vertical CNC lathe LV4500 - structure

Arbore principal

Arbore principal pentru așchiere grea

Utilizarea atât a rulmenților cu role cilindrice, cât și a rulmenților cu contact unghiular asigură viteză și rigiditate ridicate. Acest lucru permite prelucrarea pieselor grele. De asemenea, seria LV4500 este cu un arbore tip cutie de viteze (Opțional), care oferă un cuplu ridicat la turații mici și stabilitate la turații mari.

Vertical CNC lathe LV4500 - spindle

Controlul axei C (tipul „M”)

Axa C este capabilă să controleze 0,001° atunci când este aplicată turela de frezare. Capacitatea de prelucrare este întărită cu operațiunile de strunjire și frezare.

LPS (senzor de poziție liniar)

Seria LV4500 este încorporată cu un dispozitiv de protecție pentru a împiedica pătrunderea așchiilor și a altor materiale străine în axul principal, asigurând o performanță de înaltă precizie pe termen lung.

Protecție împotriva afluxului de cip

Protecție împotriva ciobirii

Seria LV este încorporată cu un dispozitiv de protecție pentru a preveni pătrunderea așchiilor și a altor materiale străine în arborele principal, asigurând o performanță de înaltă precizie pe termen lung.

Vertical CNC lathe LV4500 - chip disposal

Structura de evacuare

Designul jgheabului înclinat îmbunătățește fluxul de așchii și eliminarea lichidelor de răcire prin reducerea deformării termice.

Turelă Servo

Fiabilitatea de prelucrare a seriei LV4500 este îmbunătățită prin încorporarea unui servomotor AC de înaltă performanță la mecanismul de antrenare a turelei. De asemenea, turelele sunt instalate cu cuplaje din 3 piese pentru a îmbunătăți precizia de indexare. Prinderea puternică a sculei hidraulice prezintă o performanță mare de prelucrare pentru sarcini grele, reducând la minimum abaterea vârfului sculei din cauza sarcinii de lucru.

turelă de frezat

turelă BMT (tip „M”)

BMT Turret (‘M’ Type)

Turela BMT fixează scula cu patru șuruburi și cheie pe suprafața de montare a sculei a turelei, făcând posibilă fixarea puternică a sculei, asigurând o fiabilitate ridicată în rigiditate și precizie.

Portsculă pentru scule de frezare

Mill Tool Holder

Capacitatea de prelucrare a crescut odată cu adăugarea suportului de scule pentru capul de frezat drept, care poate prelucra piese din lateral, și a suportului de sculă pentru cap de frezat unghiular, care poate efectua operațiuni de identificare.

Specificații tehnice LV4500R/L

Max Turning Dia. [mm]495
Max Turning Length [mm]495
Driving Method [tip antrenare]Belt
Chuck Size[inch/mm]12″/304.8
Spindle RPM [rot/min]3,000
Spindle Output [kW]26/18.5
Spindle Torque [Nm]863/614
Travel (X,Y) [mm]320/495
Rapid Travel [m/min]24/24
Slide Type [tip]Roller
No. of Tools12
Tool Size [mm]25/50
Milling Tool Speed [rot/min]

Specificații tehnice LV4500RM/LM

Max Turning Dia. [mm]495
Max Turning Length [mm]465
Driving Method [tip antrenare]Belt
Chuck Size [inch/mm]12″/304.8
Spindle RPM [rot/min]3,000
Spindle Output [kW]26/18.5
Spindle Torque [Nm]863/614
Travel (X,Y) [mm]320/495
Rapid Travel [m/min]24/24
Slide Type [tip]Roller
No. of Tools12
Tool Size [mm]25/50
Milling Tool Speed [rot/min]5,000

Similar Products

Resource External Links