Centru de filetare i-CUT4000

i-CUT4000/4500

Centru de filetare i-CUT4000 / 4500, proiectat de HYUNDAI WIA cu ani de experiență și tehnologie de ultimă oră, maximizează productivitatea, menținând în același timp rigiditatea și precizia.

Centru de filetare i-CUT4500

Seria I-CUT4000 este proiectat de Hyundai WIA cu ani de experiență și tehnologie de ultimă generație, maximizează productivitatea, menținând în același timp rigiditatea și acuratețea prelucrării.

 • Realizarea prelucrării de înaltă precizie prin îmbunătățirea calității arborelui principal
 • Viteza maximă arbore de 24.000 rot / min
 • Ghidaje liniare LM cu etanșare dublă de înaltă performanță
 • Cel mai bun timp de schimbare a sculelor (C-C: 1,8 sec)
 • Twin braț tip ATC pentru sistem de automatizare (opțional)
 • Lichid de răcire pentru duș și lichid de răcire pentru aplicații standard
Centru de filetare i-CUT4000 exemplu prelucrare

Centru de filetare i-CUT4000, proiectate de Hyundai WIA cu experiență de ani de zile și folosind cea mai recentă tehnologie, maximizează productivitatea, menținând în același timp rigiditatea și precizia.

Design Compact

Reducerea greutății prin analiză structurală

În comparație cu modelul anterior, rigiditatea structurală a crescut, în timp ce greutatea mașinii a fost ușurată simultan prin tehnica unică a Hyundai WIA.

Coloana înaltă (i-CUT400T / 450T)

Opțional se pot furniza modele cu coloanele înalte de 150 mm (5,9 „) și 300 mm (11,8”).

Ghidaje liniare

Cursele rapide de mare viteză se realizează prin utilizarea de ghidaje tip liniare LM (Liniar Motion). Acest lucru reduce timpul de așchiere și scade timpul de prelucrare pentru o productivitate mai mare.

Designul dublu ancorat și pretensionat oferă poziționare și repetabilitate remarcabile cu o creștere termică minimă. Șuruburile cu bile sunt conectate direct la servomotor pentru a elimina pierderi.

Arbore principal

Direct Drive

Arborele principal este proiectat cu rulmenți cu bile cu contact unghiular pentru a crește rigiditatea, a preveni deplasarea termică.

Filetare rigidă

Funcția de filetare rigidă permite filetarea rapidă și precisă. De asemenea, îmbunătățește precizia și durata de viață a sculelor.

Lichid de răcire prin ax

Prin agentul de răcire a axului este extrem de util la găurirea găurilor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a instrumentului, reducând în același timp timpul ciclului.

Magazie de scule automată

Magazie

Magazie de 21 Tool Turret Type este furnizată standard și 21 Tool Turret Type magazine este furnizată ca opțiune. Datorită scăderii timpului de schimbare a sculei, timpul de non-așchiere este minim. (1 sec pentru Sculă-Sculă și 1,8 sec pentru Șpan-Șpan).

Servo ATC

Un servomotor este aplicat pe ATC pentru a reduce timpul de schimbare a sculei. De asemenea, controlul precis al poziționării sculei crește stabilitatea așchierii.

Control numeric FANUC 0i Plus

 • CNC-ul serie FANUC 0i-F Plus oferă o soluție simplă, optimizată din punct de vedere al costurilor, pentru majoritatea aplicațiilor de prelucrare generale.
 • Gata de utilizare, se mândrește cu hardware de ultimă generație și un pachet complet de software standard pentru majoritatea proceselor de strunjire și frezare.
 • Funcțiile de personalizare sunt deja incluse și oferă o modalitate ușoară de a crea interfețe HMI adaptate aplicației.
 • Seria 0i-F Plus este, de asemenea, complet compatibilă cu CNC-urile FANUC 0 și 0i mai vechi și are aceeași programare ca și comenzile FANUC mai avansate.
 • Avantajul este că programele existente pot fi utilizate imediat și că pot fi dezvoltate noi programe fără a fi nevoie de concedieri costisitoare.
 • Oferind performanța ridicată oferită de tehnologia servo FANUC, acest CNC oferă, de asemenea, același confort ușor de utilizat pe toată gama.

Video prelucrare i-CUT400TD

Specificații Tehnice i-CUT4000

Dimensiune Masă [mm]650×400
Capacitate incarcare [kg]300
Arbore principal [tip]Direct Drive
Portscula [tip]BBT30
Viteza arbore principal [r/min]12,000
Putere Motor [kW]13/3.7
Cuplu Arbore [Nm]82.7/23.5
Curse (X,Y,Z)[mm]550/400/300
Curse rapide [m/min]X56/Y56/Z56
Ghidaje [tip]Liniare
Numar de scule21
ATC viteza schimbare scule [sec]1.8

Specificații Tehnice i-CUT4500

Dimensiune Masă [mm]800×450
Capacitate incarcare [kg]300
Arbore principal [tip]Direct Drive
Portscula [tip]BBT30
Viteza arbore principal [r/min]12,000
Putere Motor [kW]13/3.7
Cuplu Arbore [Nm]82.7/23.5
Curse (X,Y,Z)[mm]700/450/300
Curse rapide [m/min]X56/Y56/Z56
Ghidaje [tip]Liniare
Numar de scule21
ATC viteza schimbare scule [sec]1.8

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe