Centru vertical 5-axe XF6300

XF6300

Hyundai-WIA XF6300 – Cel mai bun centru de prelucrare pe 5-axe de tip vertical din lume.

Centru vertical 5-axe XF6300
Centru vertical 5-axe XF6300
  • Crește puterea cu structura de pat și coloană all-in-one
  • Mașină de înaltă precizie cu structură box-in-box axa x
  • Masă DDM încorporată
  • ATC standard cu 34 de unelte tip inel (timp C-C: 4,5 sec.)
  • Monitor LCD de 19 „

Centru de prelucrare cu 5 axe cu precizie superbă

Departamentul de mașini-unelte HYUNDAI WIA introduce cel mai bun centru de prelucrare pe 5 axe de tip vertical din lume. XF6300 este un centru de prelucrare de tip vertical cu 5 axe proiectat de centrul european de cercetare și dezvoltare din Germania. XF6300 îndeplinește toate criteriile pe care le necesită mașina-unealtă, cum ar fi viteză mare, precizie simultană pe 5 axe, rigiditate ridicată, confort pentru utilizator și așa mai departe.

CNC ușor de utilizat

Această mașină este proiectată cu confortul clientului ca prioritate maximă și este echipată cu un monitor mare de 19 inch pentru a oferi o vizibilitate sporită. Mai ales, funcția convenabilă de procesare a SIEMENS NC, SHOP MILL este furnizată ca standard, care permite verificarea programului utilizând un ecran mare atunci când implementați simularea 3D și îmbunătățește și mai mult capacitățile de implementare a programului.

Centru vertical 5-axe XF6300 - Masă rotativă
Centru vertical 5-axe XF6300 – Masă rotativă

În plus, panoul de control este proiectat ca tip pivotant, astfel încât programarea să poată fi reglată la poziția optimă la setarea nivelului de lucru. Acest panou de control are aceeași configurație ca tastatura computerului pentru o utilizare ușoară. Oferim „pachet de mucegai” ca standard pentru o procesare eficientă și competentă a matriței cu ajutorul diferitelor opțiuni NC și măsurare automată a sculelor.

Analiză structurală unică

Patul și coloana XF6300 au un design integrat prin utilizarea metodei unice de analiză HYUNDAI WIA. Atunci când se compară cu modelul convențional separat de pat și coloană, are o rigiditate superioară și o capacitate de absorbție a vibrațiilor și are o performanță excelentă pentru prelucrarea produselor de înaltă calitate datorită designului integrat al structurii patului și coloanei.

Structură batiu de tip box

În plus, XF6300 este proiectat cu batiu de tip cutie (box) cu structură în 4 direcții în interiorul grinzii transversale pentru a crește rigiditatea și a minimiza deplasarea termică în același timp. De asemenea, a aplicat designul structurii Box-in-Box care plasează Pusher, care acoperă cartușul axei principale, ca tip cutie în șaua axei X. Acest lucru realizează echilibrul termic și minimizează deformarea termică.

Mai ales, datorită designului BOX-IN-BOX, direcția centrului de greutate al axei principale și direcția de mișcare a axei Z se află exact pe aceeași linie. Acest lucru permite proiectarea structurii avantajoase pentru prelucrări mai precise.

Opțiuni arbori principali pentru diverse aplicații

Am dezvoltat 15.000 rpm încorporat aplicat cu rulment de contact unghiular în partea din față și din spate, ceea ce duce la prelucrarea cu viteză mare și precizie ridicată în scopuri largi. În plus, opțiunile de ax de 24.000 rpm și 40.000 rpm sunt pregătite pentru prelucrarea matriței de înaltă calitate.

Fusele principale ale XF6300 nu au aproape niciun zgomot și vibrații chiar și la prelucrarea cu viteză mare și asigură performanțe de prelucrare foarte stabile prin minimizarea deplasării termice transferate la fus.

În plus, fusul principal a adoptat standard dispozitivul de răcire a uleiului pentru a-și menține nivelul de precizie chiar și pentru o oră lungă de funcționare.

Suport pentru scule HSK aplicat XF6300, care prezintă o extensie mică a conului axului în timpul rotației cu viteză mare. Poate atinge un nivel ridicat de precizie de poziționare la viteză mare și oferă performanțe superioare pentru produsele de înaltă valoare.

Alte caracteristici remarcabile

XF6300 este proiectat cu o masă rotativă pe 5 axe care oferă diferite forme de procesare a produsului. Tabelul poate fi condus cu 30 de grade spre partea din față a mașinii și 120 de grade spre partea din spate a mașinii pe baza axei A, iar axa C se poate roti la 360 de grade, ceea ce este destul de potrivit pentru prelucrarea de formă complexă.

În special, motorul cu acționare directă este aplicat pentru a îndeplini foarte mult funcționarea la viteză mare, ceea ce îmbunătățește productivitatea și rigiditatea prin proiectarea carcasei axei A ca tip integrat. Axa A și axa C au 70 rpm și respectiv 110 rpm.

Centrul de cercetare și dezvoltare HYUNDAI WIA Europe a dezvoltat, de asemenea, reviste de tip rack pentru a oferi diverse opțiuni pentru satisfacția clienților. XF6300 este echipat cu 34 de unelte, care este un singur strat ca standard. Revistele cu instrumente pot fi actualizate 68 de instrumente, cu 2 straturi și 102 instrumente, cu 30 de straturi ca opțiuni.

Promitem că XF6300 va fi cea mai bună mașină cu 5 axe pentru scopuri multiple, cum ar fi mașini generale, asistență medicală și industria matriței.

Specificații Tehnice

Dimensiune Masă [mm]630×400
Capacitate incarcare [kg]600
Arbore principal [tip]Motor integrat
Portscula [tip]HSK-A63
Viteza arbore principal [r/min]15,000
Putere Motor [kW]31/25
Cuplu Arbore [Nm]153/123
Curse (X,Y,Z) mm650/600/500
Curse rapide [m/min]X60/Y60/Z60
Ghidaje [tip]Role
Număr de scule34
ATC viteza schimbare scule [sec]4.5

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe