XM2600ST Centru de strunjire multifuncțional în 9-axe

Mașină multitasking XM2600ST cu 9 axe

Mașina multitasking XM2600ST, proiectată de HYUNDAI WIA cu ani de experiență și cea mai recentă tehnologie, este proiectată pentru a maximiza productivitatea prin utilizarea capului de freză și a turelei inferioare.

Mașină multitasking cu 9 axe, cu intensitate de proces, cu XM2600ST 01 cap de freza, 2 axe și turelă inferioară

  • Adoptarea unui cap de frezat cu motor incorporat axa B (0,0001°) permite operatorului sa execute lucrarile de strunjire si frezare in perfecta armonie
  • Suprafața de prelucrare extinsă prin scurtarea lungimii capului morii: 550 mm (21,7′′) -> 420 mm (16,5′′)
  • Distanța de deplasare pe axa Y a crescut: 250 mm (9,8′′) -> 300 mm (11,8′′)
  • Aplicarea sculei CAPTO C6 pentru prelucrarea complexă de mare viteză
  • Modelul dispune de axele 1 și 2 încorporate cu putere mare și cuplu mare

Structura batiu

Structură batiu de înaltă precizie, rigiditate ridicată

Noul design al patului a fost în mod special interpretat și proiectat cu metoda FEM pentru a minimiza diverși factori, cum ar fi distorsiunile termice și vibrațiile, care ar putea avea loc în timpul mașinii. De asemenea, pentru a securiza prelucrarea, XM2600ST este proiectat cu o structură joasă în comparație cu modelul anterior.

Curse de mare viteză

Axa Y tip cruce

Axa Y de tip încrucișat asigură o precizie excelentă de poziționare și oferă programare și corectare mai ușoară a programelor, ceea ce ajută la creșterea productivității.

Gamă largă de prelucrare pe axa Y

Adoptarea axei Y cu o gamă largă de tăiere de 300 mm (11,8′′) permite tăierea axei Y într-un singur pas fără a fi nevoie să rotiți axa C și îmbunătățește pasul de tăiere și nivelul de precizie.

Ghidaj cu role LM de mare viteză

Ghidajele liniare cu role sunt aplicate pentru a reduce timpul de netăiere și pentru a aduce o rigiditate ridicată.

Răcire piuliță cu șurub cu bile (axa Z1/Y/X1: standard)

Axele Z1, Y și X1, care au o frecvență de transfer mai mare decât alte axe, utilizează metoda de răcire a piuliței cu șurub cu bile ca standard pentru a minimiza deplasarea termică din cauza mișcării repetitive frecvente.

Scară liniară de înaltă precizie

Scale liniare pe toate axele asigură o precizie ridicată a poziționării și compensează deplasarea termică a șurubului cu bile, asigurând o prelucrare extrem de precisă. În plus, scara liniară de tip absolut este instalată în imediata apropiere a șurubului cu bile al fiecărei axe.

Cap de frezare

Capete de frezat pentru prelucrarea formelor complexe

XM2600ST este punctul culminant al priceperii tehnologice a HYUNDAI WIA, capabilă să prelucreze orice produs de formă complexă cerut de un client prin capul său de freză și turela inferioară.

Extinderea gamei de prelucrare

Lungimea capului de freza a fost redusă cu 130 mm (5,1′′) față de modelul anterior pentru a extinde gama de prelucrare. <550 → 420 mm (21,7′′→16,5′′)>.

Cap de freza compact cu o axă B operat de un DDM de înaltă precizie

Capul morii este un produs al combinării celor mai noi tehnologii HYUNDAI WIA. Axa B operată prin metoda motorului DD (0,0001°) pentru a elimina jocul de rotație și axul 1 (0,0001°) împreună poate prelucra rotoare, palete și alte prelucrari simultane pe 5 axe (aplicație standard). De asemenea, poate efectua perfect prelucrarea pieselor de prelucrat cu forme complexe, inclusiv suprafețe înclinate etc.

Portsculă tip CAPTO-C6

CAPTO-C6, care permite circulația pe două fețe, este aplicat ca standard pentru o capacitate maximă de tăiere.

  • Analiză ideală peste sarcină
  • Scăderea timpului de schimbare a sculei prin conicitate scurtă / Capacitate excelentă de tăiere

Arbore principal

Arbore integrat (principal/secundar)

Primul și al doilea arbore cu o structură de motor încorporată pot reduce vibrațiile și căldura generate în timpul rotației de mare viteză, ceea ce le face ideale pentru prelucrarea de înaltă precizie. De asemenea, Mașinile cu un al doilea ax pot efectua operații secundare cu o singură setare, crescând flexibilitatea și productivitatea.

Răcirea cu ulei a arborilor

Arborii au fost dotate cu sisteme de răcire ca caracteristică standard pentru a minimiza deplasarea termică generată în timpul lucrărilor de tăiere, pentru a menține o temperatură constantă și pentru a crește stabilitatea tăierii.

Turelă

Linetă mobilă atașată la turelă

Garantează stabilitatea prelucrării prin prevenirea înclinării și scuturarii în timpul prelucrării produselor, cum ar fi arborii lungi. SLU3.2 Rest poate fi aplicat și pentru prelucrarea pieselor mari.

Turelă opțională de frezat (turelă de rotire standard 12T)

Tureta inferioară a frezei (Opt.) asigură prelucrarea de mare viteză a formelor complicate cu precizie doar cu setarea unică a unui obiect care urmează să fie prelucrat cu capul de freza și prelucrare complexă.

Portsculă pentru scule de frezat

Capacitatea de prelucrare a crescut odată cu adăugarea suportului de scule pentru capul de frezat drept, care poate prelucra piese din lateral, și a suportului de sculă pentru cap de frezat unghiular, care poate efectua operațiuni de identificare.

Scule speciale

XM2600ST poate procesa produse cu valoare adăugată ridicată folosind o varietate de scule rotative. În special, suporturi multiple pentru atașarea unei varietăți de unelte la un suport și unealtă rotativă excentrică pentru manipularea pieselor excentrice fără mișcare suplimentară a axei, care pot realiza integrarea procesului cu o singură mașină (capul unghiular, capul de frezare a vitezei, capul de tip dublu).

ATC și Magazie scule

Instalarea magaziei pe partea frontală asigură schimbarea eficientă a sculei și setarea sculelor. Revista cu metoda de antrenare cu lanț oferă 40 de unelte standard și 80 de unelte opțional.

Diverse dispozitive pentru ușor de utilizat

XM2600ST oferă un design ergonomic pentru operabilitate și întreținere ușoară.

Acces îmbunătățit cu ușă din față mai mare

Adoptarea unei uși frontale mai mare face accesul macaralei pentru lucrările de pregătire a tăierii, cum ar fi montarea pieselor de prelucrat, mult mai ușor.

Ax foarte accesibil

Designul ergonomic al axului îmbunătățește accesul pentru mandrina și ușurează instalarea pieselor de prelucrat. Înălțimea de la podea până la centrul axului a fost atent luată în considerare pentru a îmbunătăți confortul operatorului la instalarea pieselor de lucru.

Panou de operare

Brațele pentru cutia OP și caseta OP se pot roti independent, ceea ce face operarea convenabilă în funcție de setarea piesei de prelucrat sau de poziția lucrătorului, permițând astfel utilizatorului să mute cu ușurință brațele în locația dorită.

Video machining XM2600ST

Technical Specifications XM2600ST

Max Turning Dia [mm]660
Max Turning Length [mm]1,540
Driving MethodBuilt in
Chuck Size [inch/mm]Main 8″/203.2
Sub 6″/152.4
Spindle RPM [rot/min]4,000
Spindle Output [kW]30/22
Spindle Torque [Nm]724/410
Travel (X,Y,Z) [mm]695/1,585/300/235/1,540/1,540
Rapid Travel (X,Y,Z) [m/min]48/48/36/24/36/30
Slide TypeLM
No. of ToolsMill head : 40T / Turret : 12T
Tool Size (turning/milling) [mm]Mill head : D Ø130/ L450 / Turret : 25/Ø40
Milling Tool Speed [rot/min]Mill head : 12,000 / Turret : 5,000

Similar Products

Resources / External Links