Automatizare prelucrare CNC

Activitatea de automatizare prelucrare CNC de la Hyundai WIA vizează furnizarea de soluții pentru o productivitate îmbunătățită. Fundația tuturor produselor și soluțiilor FA oferite este experiența lor globală pe piața extrem de competitivă a grupului propulsor. Sistemele avansate de prelucrare Hyundai WIA și liniile de asamblare de ultimă generație ale automobilelor sunt unele dintre cele mai bune din lume. Bineînțeles, această experiență și know-how a contribuit la creșterea și succesul continuu al grupului de companii Hyundai Motor, producând facilități de producție și producție auto de clasă mondială.

Automatizare alimentare Gantry-Loader

Încărcătorul portic transferă materia primă de la depozit la utilaj automat, începând procesul de prelucrare. Automatizarea Gantry oferă un acces bun la echipamente în timpul funcționării și o monitorizare ușoară a lucrărilor, modificarea și întreținerea programului. În plus, o zonă mică de instalare facilitează aspectul optimizat din fabrică.

PLS (sistem de linii pentru paleți)

Hyundai WIA PLS este un sistem de automatizare fără pilot pentru centre de prelucrare orizontale cu stivuitoare cu două etaje pentru a obține o zonă de instalare rezonabilă.

În special, contribuie la îmbunătățirea productivității printr-o operare ușoară și eficientă a sistemului pentru a răspunde flexibil la schimbările din volumul de producție.

Automatizare cu roboți

Hyundai WIA a livrat peste 10.000 de roboți în întreaga lume prin afacerea sa cu roboți.

Cu cunoștințele și experiența sa, Hyundai WIA este recunoscută la nivel global în domeniul automatizării. Automatizarea robotului oferă o reacție flexibilă, comoditate și întreținere, indiferent de tipul pentru construcția automatizării.

Semi-automatizare

Semi-automatizarea este un sistem de automatizare care este acționat prin atașarea dispozitivelor simple de automatizare la o mașină-unealtă și utilizat în principal pentru automatizare folosind un centru mic de strunjire, oferind avantaje economice la instalarea inițială.

Masă rotativă CN

Un dispozitiv rotativ de poziționare de precizie care permite mașinii să foreze sau să freacă la intervale exacte în jurul unei axe fixe, sporind productivitatea

Resurse Linkuri Externe