centru prelucrare vertical F960B

F960B

Centru prelucrare vertical F960B o mașină CNC în 3-axe cu ghidaje rigide cu masă mare și viteză în așchiere opțional prelucrare în 5-axe.

centru prelucrare vertical F960B
  • Arborele principal cu rulmenți cu role cilindrice ultraprecise
  • Arbore cu angrenaj rigid permite acșhierea puternică și grea
  • Ghidaje tip Box pe toate axele pentru o pentru sarcini de așchiere grele
  • ghidaje pe 4 căi utilizează 10 fețe de contact (F960B)
  • Glisare semi-ascendentă de aer pentru a reduce sarcina
  • Control numeric HYUNDAI-iTROL cu o varietate de aplicații și funcții de prelucrare

Structură

Analiza structurală optimă
Centru prelucrare vertical F960B este proiectat pentru a avea o structură optimă prin analiza structurală unică a Hyundai-WIA. În special, îmbunătățirea rigidității batiului și a coloanei oferă performanțe excelente chiar și în cazul așchierilor grele.

centru prelucrare vertical F960B - structură rigidă

Coloana înaltă dintr-o bucată

O coloană înaltă dintr-o bucată este furnizată ca opțiune până la înălțimea axei z. Această opțiune ajută la procesarea produselor mai mari, cum ar fi carcasa rack.

Design de înaltă rigiditate pentru coloană și batiu

Designul stabil al suprafeței de asamblare a coloanei pe partea superioară a patului permite asigurarea rigidității fundamentale a structurii.

Masă mare de lucru

centru prelucrare vertical F960B - masă lucru largă

O masă mare de 2,700×950 mm este potrivită pentru prelucrarea produselor mari. Masa are o capacitate maximă de încărcare de până la 4,500 kg, ceea ce demonstrează capacitatea sa de a face față sarcinilor grele.

Masă rotativă

Cu ajutorul unei mese rotative (opțional) controlată numeric se pot executa operații de așchiere în 5 axe. Astfel se extinde capacitatea de prelucrare a mașinii CNC pentru diverse industrii.

Prelucrare paletă turbină în 5 axe
Prelucrare paletă turbină în 5 axe (opțiune masă rotativ cu CN)

Ghidaje

Centru prelucrare vertical F960B este echipat cu ghidaje tip Box pentru a permite distribuirea uniformă a forței sale de alimentare către fiecare cale de alunecare. Cu o rigiditate excelentă, o structură de alimentare stabilă și o glisare de ghidare a cutiei mărită, oferind astfel o performanță excelentă de așchiere grea.

Șurub cu bilă dublu ancorat

Șurubul cu bilă pretensionat minimizează dilatarea și contracția în funcție de căldură și consolidează în continuare rigiditatea prin metoda de susținere a dublei ancore. În plus, cuplarea șuruburilor cu bile și servomotorele digitale extrem de fiabile sunt conectate prin cuplaje cu plăci metalice, pentru a reduce ruperea cuplajului și jocul.

Slideway semi-ascendent de aer

Prin aplicarea ghidajelorsemi-ascendente de aer, sarcina pe cursele axei X / Z este redusă. Prin urmare, poziționarea și precizia repetabilității pot fi menținute pentru o lungă perioadă de timp.

Ghidaje cu 10 fețe de contact pe axa Y (F960B)

Masa de lucru este susținută de ghidajele tip Box cu 10 fețe de contact. Aceasta permite o sarcină maximă de 4.500 kg fără a deforma masa de lucru.

Arbore principal

Arbore cuplaj direct

Arborele cuplat direct la o rotație maximă de 12.000 rpm, permite prelucrarea de mare viteză. În plus, diametrul mare și grosimea acestuia se adaugă la stabilitatea mașinii.

Arbore cu 2 trepte de viteze

centru prelucrare vertical F960B - cuplaj cutie de viteze

Arborele principal este proiectat cu rulmenți cu role cilindrice, un vârf mai gros al fusului și un diametru al flanșei mărit. De asemenea, forța puternică de prindere îmbunătățită permite o capacitate de prelucrare sporită. Cele 2 trepte de viteze asigură un cuplu puternic la viteză mică și o rotație stabilă la viteză mare, permițând o gamă largă de prelucrări.

Motor integrat

centru prelucrare vertical F960B - motor integrat în arborele principal

Motor integrat în arborele principal de maxim 12,000 rot/min poate reduce vibrațiile transmise sculei. Permite performanțe excelente de prelucrare pentru matrițe și repere de înaltă precizie.

Racire arbore

Sistemul de răcire a arborelui reduce deformarea termică care are loc în timpul prelucrărilor prelungite și oferă o precizie continuă pe baza stabilității termice.

Lichid de răcire prin arbore (20/30/70 bar)

Lichid de răcire prin arborele principal este extrem de util la găurirea alezajelor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculelor, reducând în același timp durata ciclului. Calitatea îmbunătățită a articulației rotative previn scurgerile de ulei.

Magazie scule

Magazia de scule conține 20 de scule în mod standard, cu 40 de scule ca opțiune pentru F960B și 30 pentru F750B. Datorită selecției mai largi de instrumente și a metodei de selectare a instrumentelor aleatorii, timpul de schimbare a instrumentului a fost îmbunătățit.

ATC cu braț dublu asigură schimbarea mai rapidă și fiabilă a sculelor pentru a reduce timpul ciclului de prelucrare.

Specificații Tehnice F960FB

Dimensiune Masă [mm]2,700×950
Capacitate incarcare [kg]4,500
Arbore principal [tip]Angrenaj viteze
Portscula [tip]BBT50
Viteza arbore principal [r/min]8,000
Putere Motor [kW]22/18.5
Cuplu Arbore [Nm]776/657
Curse (X,Y,Z) mm2,450/960/850
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]16/16/20
Ghidaje [tip]Box
Număr de scule20
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]8.5

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe