centru orizontal CNC HS6300/8000II

HS6300 II | HS8000 II

Centru orizontal CNC HS6300/8000II este proiectat pe o structură de înaltă precizie, arbore integrat de mare viteză și sistem de ghidaj rigid, ridicând precizia și reducând deformarea termică atunci când prelucrați reperele.

centru orizontal CNC HS6300/8000II
  • Structură tip cutie de înaltă rigiditate
  • Un design de structură simetrică cu centrul de greutate al axei Z
  • Eliminarea ușoară a șpanului cu structură directă de descărcare a așchiilor
  • Cele mai bune curse rapide din clasă de 60 m/min
  • Prelucrarea repere mari
  • Design ATC capabil de a antrena un număr mare de scule

Structură

Pat de tip Box foarte rigid

Spre deosebire de structurile anterioare în formă de T inversat, HS6300 / 8000 II are un design simetric orizontal, cu sistemul de transfer pe axa-Z în centrul materialului.

centru orizontal CNC HS6300/8000II - batiu rigid

În special, un design de batiu tio Box (cutie) cu rigiditate extrem de ridicată și îmbunătățirea absorbției vibrațiilor, permițând o așchieree medie amplă și o iluminare excelentă pentru prelucrarea cu o structură simetrică pe axa-Z.

Structură de batiu în trepte

Este proiectat pentru a reduce la minimum sarcina care apare în partea frontală. De asemenea, stabilitatea deplasării este mărită prin optimizarea greutății coloanei.

Sistem evacuare șpan

Proiectat pentru a arunca direct așchii pe transportorul de șpan, HS6300 / 8000 II permite eliminarea fără aglomerarea așchilor în zona de prelucrare chiar și în timpul generării de șpan in exces. (Capacitatea de prelucrare a așchiilor a fost mult îmbunătățită în comparație cu transportorul cu șurub la modele anterioare.)

Ghidaje

Ghidaj liniare cu role de mare viteză

Ghidajele liniare cu role sunt aplicate pentru a reduce timpul de așchiere și pentru a sporii rigiditatea. Fiecare axă este conectată direct la un servomotor digital extrem de fiabil pentru a oferi rigiditate ridicată și deformare termică minimă.

Ghidaj LM cu role de mare viteză - centru orizontal cnc HS6300/8000II

Șurub cu bilă dublu ancorat

Cursele sunt stabilizate prin fixarea ambelor capete ale șurubului cu bile utilizând metoda dublu-ancorată. Șurub cu bile mari (tip „M”) Diametrele crescute ale tuturor șuruburilor cu bilă permit o precizie ridicată chiar și în timpul așchierilor grele.

Șurubul cu bilă pretensionat minimizează dilatarea și contracția în funcție de căldură și consolidează în continuare rigiditatea prin metoda de susținere a dublei ancore. În plus, cuplarea șuruburilor cu bile și servomotorele digitale extrem de fiabile sunt conectate prin cuplaje cu plăci metalice, pentru a reduce ruperea cuplajului și jocul.

Șurub cu bilă dublu ancorat

Șurub cu bile cu piulițe de răcire

Șuruburile cu bile cu piulițe de răcire pe toate axele reduc deformarea termică, ceea ce sporește precizia de prelucrare.

Șurub cu bile cu piulițe de răcire - centru orizontal cnc HS6300/8000II

Arbore principal

Motor integrat în arbore

Motor integrat în arbore

Prin utilizarea rulmenților cu bile unghiulare de înaltă precizie, se obține o accelerație / decelerare rapidă a axului principal. Capul axului este proiectat pentru a minimiza deplasarea căldurii, reducând astfel generarea de căldură și făcând posibilă menținerea unei precizii ridicate.

Sistem de răcire cu ulei

Temperatura arborelui este controlată prin utilizarea unui răcitor cu ulei. Acest lucru asigură o temperatură constantă a arborelui, care reduce deformarea termică.

Lichid răcire prin arbore (20/30/70 bar)

Răcirea prin arbore este extrem de utilă la execuția alezajelor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculelor, în timp ce
scader ciclulu de prelucrare.

Contact dublu port-sculă

Sistemul de arbore Big Plus (BBT) asigură un contact dublu între fața axului și fața flanșei port-sculei.
Creșterea diametrului standard îmbunătățește rigiditatea și repetabilitatea ATC, iar deplasarea axei Z este prevenită, ceea ce prelungește durata de viață a sculei.

Port-scule HSK

Port-scula tip HSK este dimensionată pentru o poziționare precisă cu un joc mai mic în conicitatea axului în timpul rotației cu viteză mare. Acest lucru asigură un nivel excelent de precizie pentru prelucrarea cu precizie ridicată.

Magazie scule

ATC de mare viteză

Controlul poziției prin ATC cu două brațe pe servomotoare a fost îmbunătățit drastic. În plus, schimbul de scule a devenit mai ușor, reducând enorm timpul de așchiere specific.

Magazinul de scule - centru orizontal cnc HS6300/8000II

Magazinul de scule din seria HS-II conține 40 de scule ca standard și până la 150 de scule ca opțiune, în funcție de model. Metoda de selectare a sculei de adresă fixă și un panou de control al magaziei separate sporesc confortul utilizatorului.

Paletare

APC de mare viteză

Centru orizontal CNC HS6300/8000II are un APC (sistem automat de paletare) acționat de servomotor este proiectat cu tehnologia avansată a Hyundai-WIA în care timpul de schimbare este redus semnificativ. Cel mai bun timp de schimbare a paletului din clasă ajută la reducerea timpului deașchiere și la îmbunătățirea productivității.

paletare APC de mare viteză

Palet de înaltă precizie

În interiorul conurilor, există dispozitive de fixare pentru prinderea puternică a paleților, care este potrivită pentru așchierea grea. Masa are un index 1° (0,001° Opțional) și este aplicat cu cuplare curbă pentru indexare precisă.

Sistem curățire cu aer

În timpul ciclului de schimbare a paleților, exploziile puternice de aer din conurile conice de pe masa mașinii ajută la îndepărtarea așchilor și oferă suprafețe curate pentru localizarea paletului. Acest lucru asigură o precizie ridicată a poziționării paletului și garantează o rigiditate optimă.

Specificații Tehnice HS6300 II

Dimensiune Masă [mm]2 – 630×630
Capacitate incarcare [kg]2 – 1,500
Arbore principal [tip]Motor Integrat
Portscula [tip]BBT50
Viteza arbore principal [r/min]10,000
Putere Motor [kW]45/25
Cuplu Arbore [Nm]623/305
Curse (X,Y,Z) mm1,050/900/1,000
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]60/60/60
Ghidaje [tip]Liniare
Număr de scule40
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]4.9

Specificații Tehnice HS8000 II

Dimensiune Masă [mm]2 – 800×800
Capacitate incarcare [kg]2 – 2,000
Arbore principal [tip]Motor Integrat
Portscula [tip]BBT50
Viteza arbore principal [r/min]10,000
Putere Motor [kW]45/25
Cuplu Arbore [Nm]623/305
Curse (X,Y,Z) mm1,400/1,200/1,370
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]50/50/50
Ghidaje [tip]Liniare
Număr de scule40
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]5.4

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe