Centru Vertical în 5-axe KF7300/5A

KF7300/5A

Centrul de prelucrare verticală Seria KF-5A proiectat de Hyundai WIA cu ani de experiență și cea mai recentă tehnologie, asigură cerințele de performanță ale industriei matrițelor. În plus, seria KF-5A poate procesa produse de diferite forme cu design de masă cu 5 axe.

  • Masa cu 5 axe pentru a satisface diverse nevoi de prelucrare
  • KF3500/5A : Tip C, KF7300/5A : Structură de tip perete pentru prelucrare stabilă ● Ax principal încorporat de mare viteză pentru cea mai bună calitate a matrițelor
  • Ghidaj cu role de mare viteză tip LM în toate axele
  • Pachet de matrițe Hyundai WIA pentru prelucrarea optimă a pieselor de matriță
  • Confort îmbunătățit pentru utilizator prin aplicarea celui mai recent controler FANUC

Structură de tip Wall

Structura KF7300/5A este un tip de perete pentru prelucrare de înaltă precizie. În special, alimentarea este separată de masă pentru a menține prelucrarea de înaltă precizie chiar și în lucrări grele.

Optimizarea zonei de instalare

Instalarea este convenabilă chiar și în spații mici cu dimensiuni compacte de 10,1 m2 și îmbunătățește eficiența spațiului pentru fabrica clienților.

Masa de lucru

Masă rotativă cu 5 axe ca standard

Masa rotativă permite utilizatorilor să producă o gamă largă de piese de lucru complicate. Este posibilă fixarea fiecărei axe pentru o rigiditate suplimentară și precizie la prelucrare.

Arbore principal

Arbore cu antrenare directă (DD)

Axul cuplat direct la o turație maximă de 12.000 rpm [Opt. 20.000 rpm], permite procesare de mare viteză. În plus, diametrul mare și grosimea axului sporesc stabilitatea mașinii.

Abore Integrat

Axul încorporat minimizează vibrațiile axului, permițând performanțe remarcabile într-un mediu de tăiere de înaltă precizie, cum ar fi piesa de prelucrat cu formă complexă.

Arbore tip berbec

Arborele principal al lui KF7300/5A este o aplicație de tip berbec, care minimizează greutatea corpului transportat și îmbunătățește foarte mult performanța dinamică.

Lichid de răcire prin ax [Opțiune]

Lichidul de răcire prin ax este extrem de util atunci când se forează găuri adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculei, în timp ce scade timpul ciclului.

Ghidaj cu role LM de mare viteză

Pentru prelucrarea produselor de matriță de cea mai înaltă calitate, KF7300/5A este proiectat cu ghidaje cu role LM pentru rigiditate ridicată și accelerație/decelerație îmbunătățită.

Metoda de lubrifiere cu grăsime

Se realizează economii semnificative de costuri prin încorporarea sistemului de lubrifiere cu grăsime față de metoda de lubrifiere cu ulei.

ATC & Magazie scule

ATC de mare viteză

Controlul poziției prin ATC cu braț dublu pe servomotoare a fost îmbunătățit drastic. În plus, schimbul de scule a devenit mai ușor, reducând enorm timpul specific de tăiere. Controlul poziției pe Twin Arm ATC s-a îmbunătățit drastic. ATC cu braț dublu permite schimbarea mai rapidă a sculei și o productivitate crescută.

Magazie

Magazinul de scule deține 30 de unelte standard și 60 de unelte opțional. Datorită selecției mai largi de instrumente și metodei de selecție aleatorie a sculelor, timpul de schimbare a sculei s-a îmbunătățit. (KF4600 II: Opt. 40 de scule)

Piesă demonstrativă prelucrată pe centrul vertical KF3500/5A

Structură de descărcare directă a șpanului

Structura a fost proiectată pentru ca așchiul să cadă direct în partea inferioară a patului pentru a îmbunătăți capacitatea de descărcare a așchiilor, iar așchiile la temperatură ridicată și lichidul de răcire sunt evacuate imediat, fără a se acumula pe pat, minimizând deformarea termică a structurii.

Specificații tehnice KF7300/5A

Table Size [mm]Ø630 mm [Ø730 mm]
Max. Load Capacity [kg]500
Spindle Driving MethodBuilt-in
Spindle TaperBBT40 [HSK-A63]
Spindle RPM [r/min]12,000 [20,000]
Spindle Power [kW]22/18.5
Spindle Torque [Nm]204/119 N.m
Travel(X/Y/Z) mm765/650/520
Rapid Feed Rate(X/Y/Z) [m/min]40/40/40
Slide TypeLM
No. of Tools40 [60]
Tool Change Time (Chip To Chip) [sec]3.4

Video machining KF7300/5A

Similar Products

Resources / External Links