Fedarom Machinery

Fedarom Machinery este distribuitorul exclusiv din România de masini-unelte CNC Hyundai-WIA Machine Tools și soluții de prelucrare prin așchiere complete.

Fedarom Machinery CNC - logo

Hyundai-Wia, cel mai mare funizor de mașini-unelte din Coreea de sud, oferind peste 100 de masini CNC diferite pentru aplicațiile dumneavoastră de prelucrare.

hyundai-wia logo

Constând din strunguri orizontale și verticale, centre de prelucrare orizontale și verticale, mașini multifuncționale, frezare și găurire, finisare și rectificare.

“Cel mai mare producător de masini unelte CNC din Corea de Sud”

Corporația Hyundai-WIA Machine Tools, membru al Hyundai Motor Group, este al doilea cel mai mare producător de componente pentru industria automotivă din Corea de Sud. Compania produce și mașini unelte cu comandă numerică, deținând cel mai mare segment de piața din Corea de Sud începând cu anul 2000. Portofoliu de mașini CNC constând din strunguri CNC și centre de strunjire CNC, centre de prelucrare orizontale și centre verticale, mașini multifuncționale, centre de frezare în 5 axe, frezare și găurire, finisare, sisteme paletabile.

Hyundai WIA Europe

Fedarom Machinery CNC - TECH CUBE Hyundai-WIA Machine Tools

Sediul central european Hyundai WIA, numit și TECH CUBE, este situat în Rüsselsheim am Main, aproape de metropola principală Frankfurt, Germania. Echipele noastre funcționează din 2019 din soluția all-in-one care oferă un showroom care include cele mai noi modele noastre, depozitul de piese de schimb cu aproximativ 50.000 de articole, o zonă PDI pentru întreținerea și service mașini CNC, precum și departamentul de cercetare și dezvoltare care lucrează la noi caracteristici și mașini-unelte pentru satisfacția clienților noștri.

Hyundai WIA Europe - front Hyundai-WIA Machine Tools

Toate echipele noastre și cei 30 de dealeri din toată Europa se angajează să ofere un pachet de produse de înaltă calitate, soluții complete de la instalare până la întreținere și reparații. Datorită TECH CUBE și optimizării constante a proceselor, Hyundai WIA este capabilă să ofere cele mai bune servicii pe toate piețele europene.

Hyundai WIA Europe - lounge room masini unelte cnc Hyundai-WIA

Din 2000, Hyundai WIA și-a stabilit prezența pe toate piețele globale importante, din Asia, Europa și America. În calitate de constructor global de mașini-unelte, Hyundai WIA se angajează să promoveze tehnologia pentru viitor în fiecare moment.

Hyundai WIA Europe - showroom masini unelte cnc Hyundai-WIA

Hyundai WIA, clasat pe primul loc în construcția de mașini-unelte din Coreea din 2000, continuă să își stabilească poziția de lider global prin dezvoltarea de centre de prelucrare verticale, centre de prelucrare orizontale și centre de strunjire CNC care depășesc așteptările clienților.

Resurse Linkuri Externe