strung cnc KIT4500 economic

KIT4500

Strung CNC KIT4500, o mașină simplă și precisă în așchiere, ideală pentru piese mici, producție de masă și diverse industrii.

strung cnc Hyundai-WIA KIT4500 - simplu și productiv
  • Structură cu batiu turnat dintr-o singură bucată, înclinat la 60 °, cu o rigiditate ridicata
  • Structura cu unitate stabilizata pentru a minimiza deplasarile termice
  • Scăderea deteriorării curelelor de transmisie și a vibrațiilor arborelui principal prin reducerea lungimii curelei de transmisie la arborele principal
  • Design optimizat pentru automatizare
  • Design compact, potrivit pentru instarea în spații limitate.

Batiu

Structură batiu înclinat la 60°

Structură batiu înclinat la 60° - strung CNC KIT4500

Aplicarea batiului înclinat de 60° la strung-ul cnc KIT4500 asigură o evacuare excelenta a aschiilor cu acces ușor la universal in timpul setarii sculelor. În special deformarea termică a fost mult redusa în comparație cu cea a mașinilor din generatiile anterioare prin structura termo-simetrică.

Ghidaje

Ghidaje liniare

Toate axele strungului cnc KIT4500 sunt proiectate cu ghidaje liniare (LM). Ele reduc zgomotul de prelucrare și imbunatateste productivitatea printr-o viteza mai mare de deplasare.

Șurub cu bile

Abaterea termică pe axa X a fost redusă cu 50% comparativ cu cea a echipamentelor existente datorită îmbunătățirii structurii saniei de pe axa X. În mod special, capacitatea de susținere a fost îmbunătățită, deoarece rulmentul de susținere al șuruburilor cu bile este extins de la 2 buc existente la 3 buc pe axa X.

Arbore principal

Arbore principal precis

Arborele principal de înaltă precizie este proiectat cu rulmenți cu bile cu contact unghiular. Rulmenții minimizeaza deformarea termică chiar și la viteze mari de lucru.

Arbore principal precis - strung cnc KIT4500

Aplicarea curelei tip 3V

Alunecarea curelei este redusă prin schimbarea curelei existente cu o cureaua cu nervuri V. Distanta dintre motoarele din arborele principal este optimizat pentru a îmbunătăți vibrațiile axului și durata de viață a curelei.

Suport scule

strung cnc KIT4500 - suport scule tip bandă

Strung cnc KIT4500 cu sculele fixate pe suport tip sanie (gang type).
Cu timpul de schimbare sculă-la-sculă redus, productivitatea s-a îmbunătățit la prelucrarea pieselor de dimensiuni mici.

Control numeric FANUC 0i Plus

Controlul numeric FANUC 0i-F Plus oferă o soluție simplă, optimizată din punct de vedere al costurilor, pentru majoritatea aplicațiilor de prelucrări generale. Gata de utilizare, se mândrește cu hardware de ultimă generație și un pachet complet de software standard pentru majoritatea proceselor de strunjire și frezare.

Controlul numeric FANUC 0i-F Plus

Specificații Tehnice KIT4500

Diametru Max. [mm]165
Lungimea Max. [mm]300
Arbore principal [tip antrenare]Curea
Diametru universal [inch/mm]6″/152,4
Viteza arbore principal [rot/min]6,000
Putere Motor [kW]15/11
Cuplu Arbore [Nm]95.5/70
Curse (X,Y) [mm]450/300
Curse rapide [m/min]30/36
Ghidaje [tip]Liniare
Numar de scule6
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]20/32

Video prelucrare KIT4500

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe