centre strunjire cnc L500

L500LA | L500LMA

Centre-le de strunjire CNC seria L500 mașini performante cu ghidaje rigide și cuplu mare în strunjire și frezare precisă pentru repere mari.

centre strunjire cnc L500
  • Ghidaje tip Box pe toate axele, asigurând o rigiditate ridicată în condiții de așchiere grele
  • Encoder motor în coordonate absolute pe toate axele
  • Păpusă mobilă cu deformare termică redusă
  • Structura batiului înclinat la 30 °

Batiu rigid monobloc

Batiu monobloc înclinat la 30°

Precizie ridicată și rigiditate, structură dintr-o singură bucată are un design cu batiu înclinat la 30°, care a fost dezvoltat folosind analiza elementelor finite (FEM) pentru a absorbi efectiv vibrațiile pentru o prelucrare stabilă și precisă.

Ghidaje

Ghidaje tip Box

Centre-le de strunjire CNC L500 sunt concepute cu ghidaje tip Box pentru o mai bună capacitate de deplasare. Box Guideways prezintă performanțe excelente în compensarea vibrațiilor cauzate de așchierile grele.

centru strunjire cnc L400A - ghidaje tip box

Șurub cu bilă cu ancorare dublă

Șurubul cu bilă pretensionat reduce deformarea termică și consolidează în continuare rigiditatea prin dublă ancorare.
În plus, cuplarea șuruburilor cu bile și servomotorele extrem de fiabile sunt conectate prin cuplaje cu plăci metalice, pentru a evita ruperea cuplajului și jocul.

Arbore principal

Arbore specializat în așchiere dură

Arbore principal seria L500

Design termo-simetric cu o placă de izolare termică specială care blochează încălzește și menține o precizie ridicată în timpul operațiilor lungi și continue. Pentru stabilitate în avans chiar și în timpul așchierilor grele, se adoptă o combinație de rulmenți cu role duble cilindrici P4 și unghiulară. Dispozitivul de blocare dublă separă lagărul arborelui pentru a preveni o scădere a pretensionării lagărului axului în timpul așchierilor intensive.

Arbore tip angrenaj

O metodă de acționare cutie cu 2 viteze este aplicată în interiorul arborelui principal, standard, la modelele fără turelă moară. Oferă un cuplu puternic la viteze mici și rotație stabilă la viteze mari.

Arbore tip curea

Centre-le strunjire cnc L500 echipate cu turelă (turelă BMT) sunt acționate prin metoda fără angrenaje, reducând astfel zgomotul și asigurând o finisare remarcabilă a suprafeței. Dacă este nevoie de controlul de conturare, selectați arbore tip curea (fără angrenaje).

Controlul axei C (tip „M”)

Axa-C este capabilă să controleze 0,001° când se aplică turela de frezare. Capacitatea de prelucrare a mașinii este mărită prin strunjire și frezare.

Păpușă mobilă integrată

Păpușă mobilă la centru de strunjire CNC L500L asigură o precizie ridicată chiar și în timpul așchierilor grele cu repere lungi și poate fi controlat automat CN sau manual.

centru strunjire cnc L400A - păpușă mobilă integrată

Arbore secundar

Când nu este posibilă prelucrarea reperelor lungi cu păpușa mobilă, se poate utiliza un al 2-lea universal pentru a asigura prelucrarea stabilă cu precizie.

Turela

Turela Servo

Turela la centre-le de strunjire L500L este acționată cu servo motor AC de înaltă performanță, îmbunătățind fiabilitatea prelucrării. Cuplajul din 3 piese prezintă performanțe excelente în indexare. Strângerea puternică a sculei hidraulice reducere vibrația vârfului sculei cauzată de sarcină.

Turela de răcire de înaltă presiune de 20 bari (290 psi) este proiectată pentru a utiliza 20 de bari (290 psi) lichid de răcire de înaltă presiune și prezintă performanțe optime la prelucrarea materialelor dificil de tăiat.

Turelă frezare BMT75

Turelă acționată cu servomotor

Turela BMT (asigură scula cu patru șuruburi și cheie pe suprafața de montare a sculei) face posibilă fixarea puternică a sculei, asigurând o fiabilitate ridicată în rigiditate și precizie.

Port scule frezare

Capacitatea de prelucrare a crescut odată cu adăugarea suportului sculei de cap de frezare drept, care poate prelucra repere din lateral și a suportului sculei de cap de frezare unghiular, care poate realiza diverse operațiuni.

Centre-le de strunjire L500L pot prelucra repere cu valoare adăugată ridicată utilizând o varietate de scule rotative. Există un suport multiplu pentru atașarea unei game de scule rotative excentrice fără deplasare suplimentară pe axă, care poate realiza întregul proces pe o singură mașină CNC.

Alte dotări

Q-Setter automat

Sculele de așchiere sunt calibrate rapid și precis, cu adăugarea unui setor q. Fiecare vârf de sculă este atins de un palpator folosind un senzor care introduce automat poziția.

Linetă

Pentru repere de lungimi mari o linetă programabilă sau manual este opțional, pentru a reduce vibrațiile și deformările.

Universal secundar

Pentru prelucrarea cu precizie a reperelor tubulare și lungi se poate include opțional un al 2-lea universal în locul păpușii mobile.

Specificații Tehnice L500LA

Diametru Max. [mm]720
Lungimea Max. [mm]2,109
Arbore principal [tip antrenare]Cutie viteze
Diametru universal [inch/mm]21″/533,4
Viteza arbore principal [rot/min]1,500
Putere Motor [kW]45/37
Cuplu Arbore [Nm]4,112/3,382
Curse (X,Y) [mm]400/2,210
Curse rapide [m/min]20/18
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/80
Viteza arbore frezare [rot/min]

Specificații Tehnice L500LMA

Diametru Max. [mm]690
Lungimea Max. [mm]2,100
Arbore principal [tip antrenare]Cutie viteze
Diametru universal [inch/mm]21″/533,4
Viteza arbore principal [rot/min]1,500
Putere Motor [kW]45/37
Cuplu Arbore [Nm]2,990/2,459
Curse (X,Y) [mm]400/2,210
Curse rapide [m/min]20/18
Ghidaje [tip]Box
Numar de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/63
Viteza arbore frezare [rot/min]4,000

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe