Centru strunjire L5100LY cu axa Y

L5100LY

Centru de strunjire CNC L5100LY oferă o rigiditate și capacitate mare de prelucrare cu funcții pe axa-Y pentru repere mari.

Centru strunjire L5100LY cu axa Y
  • Asigură rigiditatea superioară prin aplicarea tipului de pană axa Y
  • Specializat în așcheri grele prin aplicarea tipului de cutie de viteze în 2 trepte, arbore principal (cuplu maxim 2.990 N · m)
  • Rigiditatea asigurată cu ghidaje de tip Box pentru fiecare axă
  • Max. Lungime de strunjire 2.070 mm Structura pat lung
  • Turelă mare BMT75 cu performanță mare

Structură de batiu plat cu rigiditate ridicată

Structură de batiu plat cu rigiditate ridicată

Centru de strunjire L5100LY este proiectat cu o analiză unică a structurii oferită doar de Hyundai-Wia în structura batiului plat spre deosebire de batiul înclinat uzual, rezultând îmbunătățiri ale capacității de prelucare puternică și grea.

Ghidaje

Ghidaje tip Box

Centru-l de strunjire L5100LY este specializat în prelucrarea reperelor mari, are ghidaje tip Box pe toate axele și arborele principal antrenat printr-o cutie de viteze. Seria demonstrează performanțe de neegalat în așchierile grele.

Șurub cu bile

Cursele rapide sunt stabilizate prin fixarea ambelor capete ale șurubului cu bilă prin metoda dublă ancorată. În special, un șurub cu bile cu diametru mare, cu o pretensionare adecvată, întărește rigiditatea și reduce deformarea termică.

Arbore ideal pentru prelucrări grele

Pentru a obține stabilitate chiar și în timpul așchierilor grele, arborele este proiectat cu o combinație de rulmenți cu role duble cilindrice de nivel P4 și lagăre unghiulare.

Arbore ideal pentru prelucrări grele Centru strunjire L5100LY

Arborele principal este angrenat printr-o cutie de viteze cu cuplu ridicat care prezintă rigiditate la așchieri grele. În plus, nervurile de disipare a căldurii și radiatorul sunt atașate în partea din față / spate, făcând eliminarea termică mai rapidă.

Control Axa-C

Axa-C la centru de strunjire L5100LY este capabilă să controleze 0,001 ° când se aplică turela de frezare. Capacitatea de prelucrare este consolidată cu operațiile de strunjire și frezare.

Servo Turelă

Turela BMT75

Turela mare BMT cu 12 stații sau opțional 24 permite să efectueze operații de frezare de înaltă precizie într-o singură prindere. Ea este acționată de un servomotor cu cuplu ridicat, cu un timp de indexare de 0,3 secunde în ambele direcții.

Centru strunjire L5100LY - servo trurelă precisă

Portscule pentru frezare

Capacitățile de prelucrare au fost mărite cu adăugarea unui cap de frezare drept, care poate îndepărta materialul din partea laterală a piesei de prelucrat, și a unui cap de frezare unghiular, care poate efectua diverse operații.

Prelucrare cu axa-Y

Structură axa Y tip pană

L5100LY are un suport de scule de rigiditate superioară care demonstrează performanțe excelente pentru prelucrarea produselor grele. În special, este disponibilă prelucrarea dezcentrată, care nu este posibilă cu strungurile generale, astfel încât reperele cu valoare adăugată ridicată să poată fi fabricate fără post-prelucrare suplimentară.

centru strunjire L5100LY cu funcție Y de tip pană

Centru de strunjire L5100LY este proiectat cu o axă Y tip pană care este transferată prin funcționarea simultană a axei Ys și a axei X. în plus, rigiditatea excelentă face posibilă obținerea unei calități superbe la prelucrarea unei tăieri grele.

Păpușă mobilă integrată (programabilă)

Păpușa încorporată asigură o precizie ridicată chiar și în timpul așchierii grele și poate fi controlat automat sau manual. L5100LY vine standard cu centruire de MT#6 și o opțional pentru un centruitor încorporat de MT#5, permițând prelucrarea stabilă a pieselor mari sau lungi.

Păpușă mobilă integrată (programabilă)

Linetă

Lineta mobilă opțională crește rigiditatea și reduce vibrațiile

Pentru repere lungi, cum ar fi arborii, lineta mobilă opțională crește rigiditatea și reduce vibrațiile. Poziția linetei poate fi ajustată în funcție de lungimea reperului și poate fi controlată manual sau automat. Acest lucru sporește eficiența operațiunii de prelucrare.

Specificații Tehnice L5100LY

Diametru Max. [mm]610
Lungimea Max. [mm]2,070
Arbore principal [tip antrenare]Angrenaj + curea
Diametru universal [inch/mm]21″/533,4
Viteza arbore principal [rot/min]1,500
Putere Motor [kW]45/37
Cuplu Arbore [Nm]2,990/2,459
Curse (X/Y/Z) [mm]360/150 (±75)/2,120
Curse rapide (X/Y/Z) [mm]20/12/18
Ghidaje [tip]Box
Număr de scule12
Dim.scule (strunjire/frezare) [mm]32/60
Viteză arbore frezare [rot/min]4,000

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe