Centre de prelucrare verticală CNC

Hyundai-WIA oferă o gamă mare de centre de prelucrare verticală CNC cu performanțe tehnice șieficiente în prelucrări prin așchiere. Mașini unelte CNC cu batiu și ghidaje rigide, curse rapide, arbore cu cuplu puternic, mese rotative CN, magazie de scule cu schimbare rapidă, evacuare de așchii optimizate, sisteme de răcire toate controlate de ultimele modele de comandă numerică Fanuc sau Siemens.

Centre de Filetat

Centru de filetare i-CUT400TD în 5 axe maximizează eficiența de prelucrare a pieselor de producție în serie, cum ar fi piesele pentru automobile, medicale și tehnologia informației. I-CUT400TD este proiectat de Hyundai WIA cu ani de experiență și tehnologie de ultimă generație, maximizează productivitatea, menținând în același timp rigiditatea și acuratețea prelucrării.

Centre prelucrare de Viteză Mare

Centre de prelucrare verticală CNC KF5600II furnizează așchiere de înaltă precizie prin îmbunătățirea calității arborelui și opțiunile de diverși arbori personalizate pentru linia de fabricare.

Centre prelucrare pentru Așchiere Grea

Centru prelucrare vertical F960B o mașină CNC în 3-axe cu ghidaje rigide cu masă mare și viteză în așchiere opțional prelucrare în 5-axe.

Centre verticale de prelucrat Matrițe

Centre de prelucrare verticală CNC Hi-MOLD6500 sunt construite pe un cadru de structură cu coloană dublă. Cel mai mare beneficiu al centrului de prelucrare cu coloană dublă este creșterea rigidității și scăderea generării de căldură. Prin urmare, păstrează precizia și repetabilitatea prelucrărilor.

Centre prelucrare verticală în 5-Axe

XF6300 este un centru de prelucrare de tip vertical cu 5 axe proiectat de centrul european de cercetare și dezvoltare din Germania. XF6300 îndeplinește toate criteriile pe care le necesită mașina-unealtă, cum ar fi viteză mare, precizie simultană pe 5 axe, rigiditate ridicată, confort pentru utilizator.

Resurse Linkuri Externe