centru prelucrat matrite KF760BM

KF760BM

Centru de prelucrat matrite KF760BM este o mașină CNC în 3-axe cu ghidaje rigide cu masă mare și viteză în așchiere ideal pentru industria de matrițe.

centru prelucrat matrite KF760BM
  • Arbore încorporat pentru o prelucrare a matriței de înaltă calitate
  • Absorbție excelentă a vibrațiilor prin ghidajele tip Box pe toate axele
  • Reducerea sarcinilor curselor cu ghidaje semi-plutitoare
  • Se reduc vibrațiile suplimentare prin coloană ridigă și magazie separate
  • Pachet complet de aplicații matrițerie (opțional)

Structură

Analiza structurală optimă

Centru prelucrat matrite KF760BM este proiectat pentru a avea o structură optimă prin analiza structurală unică a Hyundai WIA. În special, îmbunătățirea rigidității batiului și a coloanei oferă performanțe excelente chiar și în cazul așchierilor grele.

Coloana înaltă monobloc

centru prelucrat matrite KF760BM - structură rigidă

O coloană înaltă dintr-o bucată este furnizată ca opțiune până la lungimea axei z. Această opțiune ajută la prelucrarea reperelor mai mari, cum ar fi carcasa rack.

Design de înaltă rigiditate pentru coloană și batiu

Designul stabil al suprafeței de asamblare a coloanei pe partea superioară a batiului permite asigurarea rigidității fundamentale a structurii mașinii.

Masă mare de lucru

centru prelucrat matrite KF760BM - masă lucru largă

O masă mare de 1,800×700 mm este potrivită pentru prelucrarea reperelor mari. Masa are o capacitate maximă de încărcare de până la 2,000 kg, ceea ce demonstrează capacitatea sa de a face față sarcinilor grele.

Masă rotativă

Cu ajutorul unei mese rotative (opțional) controlată numeric se pot executa operații de așchiere complexe. Astfel se extinde capacitatea de prelucrare a mașinii CNC pentru diverse industrii.

centru prelucrat matrite KF760BM - prelucrări complexe
Prelucrare paletă turbină (opțiune masă rotativ cu CN

Ghidaje

Centru de prelucrat matrite KF760BM este echipat cu ghidaje tip Box pentru a permite distribuirea uniformă a forței sale de avans către fiecare ghidaj. Cu o rigiditate excelentă, o structură de avans stabilă și ghidaje tip box KF760M oferă astfel o performanță excelentă în așchierea grea.

Șurub cu bilă dublu ancorat

Șurubul cu bilă pretensionat reduce deformarea termică și consolidează în continuare rigiditatea prin metoda de susținere a dublei ancore. În plus, cuplarea șuruburilor cu bile și servomotoarele digitale extrem de fiabile sunt conectate prin cuplaje cu plăci metalice, pentru a reduce ruperea cuplajului și jocul.

Ghidaje cu pernă de aer

Prin aplicarea ghidajelorcu pernă de aer, sarcina pe cursele axei X / Z este redusă. Prin urmare, poziționarea și precizia repetabilității pot fi menținute pentru o lungă perioadă de timp.

Ghidaje cu 10 fețe de contact pe axa-Y

Masa de lucru este susținută de ghidajele tip Box cu 10 fețe de contact. Aceasta permite o sarcină maximă de 4.500 kg fără a deforma masa de lucru.

Arbore principal

Motor integrat

centru prelucrat matrite KF760BM - motor integrat în arborele principal

Motor integrat în arborele principal de maxim 12,000 rot/min poate reduce vibrațiile transmise sculei. Permite performanțe excelente de prelucrare pentru matrițe și repere de înaltă precizie.

Racire arbore

Sistemul de răcire a arborelui reduce deformarea termică care are loc în timpul prelucrărilor prelungite și oferă o precizie continuă pe baza stabilității termice.

Lichid de răcire prin arbore (20/30/70 bar)

Lichid de răcire prin arborele principal este extrem de util la găurirea alezajelor adânci. Ajută la creșterea duratei de viață a sculelor, reducând în același timp durata ciclului. Calitatea îmbunătățită a articulației rotative previn scurgerile de ulei.

Magazie scule

centru prelucrat matrite KF760BM - Magazie 30 de scule

Magazia de scule conține 30 de scule în mod standard, cu 40 de scule ca opțiune. Datorită selecției mai largi de scule și a metodei de selectare a instrumentelor aleatorii, timpul de schimbare a sculelor a fost îmbunătățit.

ATC cu braț dublu asigură schimbarea mai rapidă și fiabilă a sculelor pentru a reduce timpul ciclului de prelucrare.

Specificații Tehnice KF760BM

Dimensiune Masă [mm]1800×700
Capacitate incarcare [kg]2,000
Arbore principal [tip]Motor Integrat
Portscula [tip]BBT50
Viteza arbore principal [r/min]12,000
Putere Motor [kW]30/25
Cuplu Arbore [Nm]420/238
Curse (X,Y,Z) mm1,550/750/720
Curse rapide (X/Y/Z) [m/min]16/16/12
Ghidaje [tip]Box
Număr de scule30
ATC viteză (Chip To Chip) [sec]8.5

Produse Similare

Resurse Linkuri Externe